Forside / Rådgivning / I stalden / Svin / Søer og polte

# Grise

Få sparring
til dine
søer og polte

Sådan kan vi hjælpe

Produktivitet og effektivitet er vigtige begreber i produktionen, og i Velas kan vores rådgivere tilbyde viden og erfaring, som sikrer, at du får mest muligt ud af dit arbejde.

Er din poltepulje stor nok?

Får du udnyttet puljen godt nok?

Har du styr på dit løbetidsarbejde, og hvordan rangerer din besætning i forhold til gennemsnittet?

Det er blot nogle af de spørgsmål, du kan få svar på i Velas’ griserådgivning, hvor du blandt andet også kan blive rådgivet inden for:

N
Dødelighed
N
Kernestyring
N
Reproduktion
N
Inseminering
N
Virushåndtering

Sådan kan vi optimere din bedrift

I Velas har vi  en række værktøjer, som du kan tage i brug, hvis du vil optimere din bedrift. 

SoLiv

Mange søer når aldrig slagteriet, og foruden at det medfører økonomiske tab, er det også ødelæggende for motivationen blandt medarbejderne.

Velas har derfor nedsat et SoLiv’s Team, som kan hjælpe jer med at få en høj succesrate på at få jeres søer til at overleve. SoLiv 2.0 er et værktøj, som vi ved kan øge so-overlevelsen. Kort fortalt vil vores rådgivere gennemgå din bedrift for at se, hvilke indsatsområder der skal arbejdes med for at øge so-overlevelsen.

PolteLiv

Vi ved, at et optimalt polteflow er en langtrukken proces. Vi ved, at det kan være en udfordring at få poltene sat i system, få dem fodret optimalt og opstaldet korrekt.

Velas’ griserådgivning har derfor valgt at sætte ekstra fokus på poltehåndtering. Velas’ PolteLiv tilbyder tre besøg, en skræddersyet styringsplan for dine polte og løbende opfølgning over telefonen.

PattegriseLiv

PattegriseLiv er en mulighed for at arbejde intensivt med pattegriseoverlevelse og kvalitet af den fravænnede gris i jeres besætning.

Fokus i hele forløbet vil være på farestalden, øget pattegriseoverlevelse og derved flere fravænnede grise af høj kvalitet, som er klar til fravænning uden zink.

Her får du relevant griserådgivning

Nikolaj Stidsen
Rådgiver, Griseproduktion

Nikolaj Stidsen er griserådgiver med stor erfaring i management og produktionsoptimering i primært sohold.

2495 7522
Se flere medarbejdere indenfor Svin