Forside / Rådgivning / Bæredygtighed / Biodiversitet

# Bæredygtighed

Bliv klogere på biodiversitet

Stor bevågenhed

Biodiversitet og natur spiller en stor rolle indenfor bæredygtighed. Der er stor bevågenhed om etablering af tiltag på landbrugsarealer, som kan bidrage til bedre biodiversitet. Det kan være projekter eller planer for vedligehold og udvikling af eksisterende natur, herunder naturplejetiltag, naturbeskyttelse, naturtjek eller etablering af ny natur.

Biodiversitet er et område med megen fokus på, og derfor vil det være oplagt at få beskrevet, hvad du gør indenfor dette område i ESG-rapporteringen. Specielt Naturtjek er noget, som mange har med i deres ESG-rapport, hvis der er lavet det på ejendommen.

Velas’ Naturteam består af erfarne og kompetente rådgivere med forskellig baggrund og en dyb grad af specialisering.  Vores specialiserede rådgivere arbejder for fuldtidsproduktionslandmænd, fritidslandmænd, naturplejere, dyreholdere, kommuner, industrivirksomheder og mange flere. 

Naturtjek

Et Naturtjek er et besøg og en efterfølgende rapport med et overblik over den natur, du har på din ejendom eller grund, samt en strategi og plan for, hvordan du fremadrettet kan tilgodese og forvalte naturen og biodiversiteten optimalt og efter dine ønsker. 

Besøget tager udgangspunkt i en indledende kortscreening samt en udvælgelse af områder, du og vi finder interessant. Det kan også være, at vi sammen finder helt nye fokuspunkter på besøget rundt på din ejendom eller jeres industriareal. I begge sammenhænge indgår muligheder for tilskud.

Birthe Thordahl Christensen
Seniorrådgiver, Natur

Birthe Thordahl hjælper med alt indenfor biodiversitet - lige fra det lille spørgsmål til større naturprojekter

2113 8204
Se flere medarbejdere indenfor Bæredygtighed

Her finder du vores øvrige rådgivning inden for bæredygtighed