# I stalden

Vi kan hjælpe med dit byggeri

Tag de rigtige beslutninger

Et nyt stuehus, en ny stald til dine kvæg, grise, heste, får, høns osv. eller problemer med bygningsskader?

Uanset hvad din anledning er, vil du i Velas møde kompetent og uafhængig rådgivning.

I Velas har vi eksperter, der kan rådgive om hele byggeprocessen, og som kender til alle dele af byggeriet. Det gælder hele vejen fra den første idé til det færdige byggeri. Rådgiverne i byggeafdelingen kan hjælpe med de nødvendige ansøgninger til det aktuelle byggeri og i samarbejde med dig, finde den optimale indretning og de rigtige håndværkere, der kan udføre arbejdet til tiden og til den bedste pris.

I Velas har vi en ambition om at være førende indenfor rådgivning omkring landbrugsbyggeri og byggeri i det åbne land generelt. Derfor får du den bedste sparring, som klæder dig på til at tage de rigtige beslutninger før og under dit byggeri. Vores rådgivning sikrer et godt planlagt byggeri og du får en bedre byggeproces med os som din bygherrerådgiver. Vi vil meget gerne være med fra starten, så du får det byggeri, der passer til dig og lever op til de krav og forventninger, der er til fremtiden. Vi kan også inddrages i byggeriet undervejs.

For at indfri vores ambitioner om at være førende indenfor stuehus- og staldbyggeri i Danmark, har vi arkitekter, konstruktører og byggerådgiver med mange års erfaring og høje faglige kompetencer indenfor alt byggeri på landet.

I videoerne kan du se opførelsen af et nyt stuehus ved Horsens og en ny kostald ved Handbjerg. Byggerierne er et resultat af et tæt samarbejde mellem bygherre, vores arkitekt og konstruktører, som hver især har haft deres fokusområder i projektforløbet.

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med byggerådgivning, så tag endelig kontakt til os.

Anna Grethe Pinholt Aggerholm
Afdelingschef, Miljø & BYG

Anna Grethe P. Aggerholm er afdelingschef for Miljø og BYG og har stort og indgående kendskab til byggeri i det åbne land.

2519 5516
Se flere medarbejdere indenfor Byg