# I marken

Økologi-rådgivning hele vejen rundt

Mere end et varemærke

Økologi er mere end et varemærke. Det er i høj grad også et ønske om at dyrke landbrug på en anden måde. For os er mål og drømme aldrig ens, for nogle drømmer om økonomisk succes, mens andre ønsker øget livsglæde gennem erhvervet. Uanset dine motivationer for økologi, forstår vi markedet, økologien og fagligheden, så vi kan støtte og vejlede dig til at opnå dine mål i livet.

Velas’ økologirådgivning når rundt om alle facetter af økologien – lige fra planteavl over kødkvæg til strategien på den økologiske bedrift.

Økonomisk bæredygtighed

Hvis du har en økologisk bedrift eller går i tanker om at omlægge til økologi, kan vores rådgivning gøre en forskel for dig – også økonomisk.

Vi ønsker at skabe økonomisk bæredygtige produktioner, og for at sikre, at vi kan give vores kunder den økonomiske frihed, som de ofte efterspørger, er vi opsøgende i markedet.

Vi undersøger den aktuelle tendens; Hvad kan man få for produktionen? Hvor skal vi hen fremadrettet?

Ved at undersøge dine nøgletal og ved at se på, hvor du ligger i markedet, kan vi sørge for, at du lettere kan måle dig med kollegerne, ligesom du kan få et overblik over, hvor indtjeningen og udgifterne ligger i din bedrift.

Overblikket kan vi også bruge til at kigge på, hvor godt du klarer dig i forhold til resultaterne fra det konventionelle landbrug.

Vi tilbyder rådgivning inden for områderne:

Drifts- og produktionsøkonomi
Strategiplaner
Økonomistyring
Regnskabsanalyse
Nøgletal
Benchmarking
Driftsgrensopdelinger
Skræddersyet budgettering i Ø90

Find vores økologirådgivning her

Peter Mejnertsen
Afdelingschef, Økologi

Peter Mejnertsen er afdelingschef for økologi det overordnede ansvar for den økologiske rådgivning.

2495 7486
Se flere medarbejdere indenfor Økologi