Forside / Rådgivning / I stalden / Svin / Foder og fodring

# grise

Få sparring
om foder og fodring

Sådan kan vi hjælpe

Er din foderblanding, som den skal være? Er der steder, hvor du kan optimere, og hvad ville du få ud af at etablere en ekstra silo?

Den slags spørgsmål kan vi rådgive om.

Når det gælder optimering af foderet, kan vi hjælpe, så du er sikker på at have foder, der passer til dyrene ud fra de mulige råvarer og blandeanlæg, så løsningen passer til de muligheder, som din bedrift tilbyder.

Samtidig rådgiver vi også gerne om mulige perspektiver og potentialer ved eventuel tilbygning af nyt blandeanlæg eller f.eks. en ekstra silo, så du kan håndtere en ny råvare.  

“Plejer” er ikke nok

Når du får foderrådgivning i Velas, vil du blive mødt af konsulenter, som er opdateret på den nyeste viden om forskning og normer. I vores øjne er der ingen grund til at gøre, som man altid har gjort, hvis der findes metoder eller midler, der kan øge effektiviteten og give en bedre produktion, og den tilgang er en fundamental del af vores rådgivning.

I forbindelse med foderhandel kan vi hjælpe, fordi vi altid følger markedet, og derfor kan sørge for, at du kan handle på det rigtige tidspunkt, ligesom vi kan rådgive i forhold til at finde den rigtige blanding.

Vi kan også sørge for, at du ikke overser noget af det, der står med småt i betingelserne fra foderstoffirmaerne.

Find vores griserådgivning

Peter Mark Nielsen
Rådgiver, Griseproduktion

Peter Mark Nielsen er griserådgiver med særligt fokus på foder.

2519 6766
Se flere medarbejdere indenfor Svin