Forside / Rådgivning / I stalden / Svin / Smågrise og slagtegrise

# Grise

Vi kan rådgive om smågrise og slagtegrise

Rundt om produktionen

Opsøger man rådgivning fra Velas, når det gælder smågrise eller slagtegrise, vil man blive mødt af rådgivere, som tager rådgivningen 360 grader rundt om produktionen og bedriften.

Har man styr på sit management?

Hvordan ser det ud med foderstyringen?

Er der styr på klimaet i staldene, og er rengøringen på rette niveau?

Den slags spørgsmål kan vi hjælpe med at afklare, og vi rådgiver gerne i samarbejde med dyrlægen, så vi kan få den veterinære vinkel med.

Målet med rådgivningen er at få lagt en køreklar plan, som fortæller dig som landmand og dine medarbejdere, hvad der skal gøres og hvornår – så du er sikker på, at din produktion kører så optimalt som muligt, og at du producerer de bedst mulige grise.

Vi finder løsninger

At sikre de aftalte tiltag og at lave eventuelle småjusteringer er en naturlig del af vores rådgivning, og vi tager gerne løbende samtaler med dig, som kan foregå via teamsmøder eller telefonisk, alt efter hvad der passer i den enkelte situation.  

I vores rådgivning gør vi meget ud af at komme med løsninger til udfordringer, som især efter at gøre hverdagen lettere for dig. Vi kommer ikke bare med flere arbejdsopgaver til to-do-listen – vi ser også på, hvor der kan skæres, uden at det går ud over resultatet.

Ligeledes kan vi rådgive om udvejningen, så du ved, hvad den mest optimale slagtevægt er på lige præcis din produktion.

Her får du relevant griserådgivning

Peter Mark Nielsen
Rådgiver, Griseproduktion

Peter Mark Nielsen er griserådgiver med særligt fokus på foder.

2519 6766
Se flere medarbejdere indenfor Svin