Forside / Rådgivning / Bæredygtighed

# RÅDGIVNING

Et mere bæredygtigt landbrug

Landbruget og klima

Velas kan hjælpe med klimatiltag, som både kan gøre din bedrift grønnere og sikre din bundlinje. Vi kan blandt andet hjælpe med at beregne klimapotentialet på din bedrift, ligesom du kan blive klogere på dine muligheder for grøn energi.

Biodiversitet

I Velas kan vi hjælpe med projekter eller planer for vedligehold og udvikling af eksisterende natur, så du og din bedrift giver et bidrag til større biodiversitet.

Få hjælp til ESG-rapporten

En ESG-rapport kan både være med til at vise, hvor der er potentiale for energiforbedringer på din bedrift, ligesom den fra mange pengeinstitutters side vil være et krav. I Velas har vi stor erfaring med at lave ESG-rapportering. 

Biogas

I Velas kan vores kompetenter eksperter rådgive om biogasanlæg. Du kan få rådgivning om alle aspekter af investering, opførelse og drift af biogasanlæg.

Regenerative dyrkningsmetoder

Få konkret rådgivning til, hvordan du kan komme i gang med regenerative dyrkningsmetoder på dine arealer til fordel for klima, miljø, natur og din bundlinje. 

Skov og skovrejsning

Velas yder full-line rådgivning til dig omkring skove og skovrejsning. Vi kan tage dig gennem hele processen – fra idé til økonomiske og skattemæssige forhold. 

Anne Freund Grøftehauge
Afdelingschef, Energi, klima og bæredygtighed

Anne er afdelingschef for afdelingen klima og bæredygtighed og har en mission om at hjælpe landbruget i den bæredygtige omstilling.

2518 5684
Se flere medarbejdere indenfor Bæredygtighed