# Bæredygtighed

Biogas og biogasanlæg

Rådgivning om biogas

Biogasanlæg kan for mange landmænd være en god investering. Går du i overvejelser omkring at etablere biogasanlæg, kan Velas hjælpe dig, så opgaven bliver mere overskuelig, ligesom vi kan rådgive om alle aspekter af investering, opførelse og drift af biogasanlæg.

Det forventes, at der hen over de næste 5 år vil skulle etableres op mod 40 nye biogasanlæg i Danmark, og rigtig mange af anlæggene vil involvere landbruget, enten som leverandører eller ejere.

Men den samlede proces omkring opførsel, investering og driften af et anlæg kan være en overskuelig størrelse, fordi det er et komplekst område.

I Velas og ML+ Partners kan vi rådgive om blandt andet projektering, selskabsdannelse, finansiering, leverandøraftaler, kontrakter og juridiske spørgsmål, så du altid er klædt på til at træffe den rigtige beslutning om lige præcis dit biogasprojekt.

Sådan kan vi hjælpe dig

Herunder kan du blive klogere på den rådgivning, som du kan få om biogasanlæg.

N
Projektering

Vi kan hjælpe med projektering, der skræddersyes til dine specifikke behov, og vi kan sikre, at hvert biogasanlæg er optimalt designet for maksimal effektivitet og bæredygtighed.

N
Prospekt

Skal du præsentere dit biogasprojekt over for potentielle investorer og interessenter, kan vi assistere dig gennem udarbejdelsen af et detaljeret prospekt.

N
Selskabsdannelse

Det har stor betydning, at man får dannet den rigtige ramme om sit biogasanlæg, og vi har erfaringen til at guide dig gennem selskabsdannelsesprocessen.

N
Støtte om bestyrelse

Velas kan tilbyde strategisk rådgivning og støtte til bestyrelsen, så din organisation kan træffe informerede beslutninger og navigere i komplekse udfordringer.

N
Finansiering

Vi kan hjælpe dig med at identificere og sikre passende finansieringsmuligheder, så dit biogasprojekt kan få ben at gå på.

N
Håndtering af leverandører

Det er helt afgørende, at du får de bedste betingelser og de rigtige aftaler, når der skal forhandles med leverandører, og det kan vi hjælpe med i alle faser af projektet.

N
Kontrakter og andre juridiske problemstillinger

Vi kan bistå med udarbejdelse og gennemgang af kontrakter, så du juridisk set er beskyttet og har klare rammer for samarbejdet med alle interessenter.

Vores team af erfarne fagfolk er klar til at guide dig igennem hvert skridt af processen, fra koncept til realisering.

Biogasteamet består af Annette Pihl Pedersen, Bent Halkjær Hedegaard, Katarina Holme, Claus Nesager-Bech, Lars Henning Gammelvind, Mathias Skjellerup Jacobsen, Peter Mejnertsen og Sandie Holm. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe en bæredygtig fremtid gennem biogas.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan Velas kan være din partner inden for biogasrådgivning.