Forside / Rådgivning / I marken / Planteavl

# I marken

Her kan du få kompetent rådgivning om planteavl

# I marken

Planteavlsrådgivning – hele vejen rundt

Hjælp til mark- og gødningsplaner

I Velas kan vi hjælpe dig med at udarbejde mark- og gødningsplaner, så du har det fulde overblik over dine marker, ligesom du sikrer, at du lever op til myndighedernes krav.

Læs mere

Besøg i marken

Vores rådgivere har det allerbedst, når de kan stå sammen med dig ude i marken og give personlig og konkret rådgivning ud fra lige præcis dit udgangspunkt.

Læs mere

Teknologi i marken

I Velas kan vi hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger. Vi kan rådgive og sparre inden for blandt andet indkøb og optimal anvendelse af maskiner.

Læs mere

Conservation Agriculture

Vil du have mere viden om conservation agriculture, eller er du nysgerrig på, om det kunne være noget for din bedrift? I Velas har vi mange års erfaring og stor ekspertise.

Læs mere

Vi dækker hele din produktion

Vi bestræber os altid på at kunne rådgive om alt, hvad der rører sig inden for planteavl, så du kan få afdækket alle dine behov for sparring i mødet med Velas.

Vi er specialister indenfor korn- og frøafgrøder, grovfoder, økologi, teknik, kartofler, energiafgrøder, arealforvaltning, tilskudsordninger og meget andet, hvorfor du kan få rådgivning hele vejen rundt om planteavl.

Lars-Ejler Hansen
Direktør, Det grønne

Lars-Ejler Hansen er direktør for afdelingen Det Grønne og har det overordnede ansvar for denne afdeling med medarbejdere i Vissenbjerg, Horsens, Søften, Viborg og Ærø.

2362 0185
Se flere medarbejdere indenfor Planteavl