# I stalden

Hobbyplan eller professionelt?
Få rådgivning om heste her

Mange års erfaring

Uanset om du har hestehold som hobbyinteresse eller i erhvervsmæssig sammenhæng, kan Velas hjælpe dig med at planlægge og optimere hele vejen rundt om avl, sundhed, foder, lovgivning og de nødvendige tilladelser, der knytter sig dertil.

Velas har mange års erfaring inden for rådgivning af hestehold, og med adgang til tværfaglig ekspertise kan vi rådgive inden for alle de områder, som dit hesteholder er i berøring med.

Vi kan derfor svare på spørgsmål om relevante miljøforhold og er altid opdaterede på lov om hold af heste, reglerne for indretning af stalde samt opbevaring af hestemøg og etablering af møddingspladser.

Vi kan også hjælpe dig hele vejen gennem ansøgningsprocessen, når det kommer til miljøtilladelser og ansøgning om hestehold, tilladelse til ridehal eller landzonetilladelse til for eksempel ridebane. Vi hjælper også gerne med ansøgning om enkeltbetaling eller undersøger diverse støttemuligheder på dine vegne.

Vores konsulenter sikrer, at et eventuelt gødningsregnskab er i orden. Vi rådgiver også om græsmarkspleje, giftige planter og foretager grovfoderanalyser.

CHR-registrering af hestehold

Har man hold af heste, skal de registreres i CHR. Kravet gælder for alle steder, hvor der holdes heste, uanset hvor mange heste, der er på stedet.

Det er den ansvarlige for hesteholdet, som er forpligtet til at foretage registreringen i CHR.

Har du fået dit hestehold registreret? Mangler du hjælp eller viden om hvordan og hvorfor? Er du i tvivl om, hvad du skal gøre?

Velas er klar til at hjælpe dig med registrering af hestehold.

Her får du relevant rådgivning

Anne Kirkegaard
Seniorrådgiver, Miljø

Anne Kirkegaard er faglig chefrådgiver med særligt fokus på miljørådgivning.

2963 4004
Se flere medarbejdere indenfor I Stalden