# Økonomi

Vi kan lave dit regnskab

Stor faglig ekspertise

At holde styr på regnskaberne er en stor opgave, for skal arbejdet gøres rigtigt, kræver det stor indsigt i diverse regler, love og principper. Vi har sammensat et team af medarbejdere, der sikrer, at du har adgang til faglig ekspertise, når du har behov for det, så dit regnskab bliver lavet rigtigt og rettidigt.

Vi kan lave dit momsregskab
Vi kan indberette til offentlige myndigheder
Vi kan udarbejde kvartalsbalancer til brug over for f.eks. banken
Vi kan opgøre A-skat, AMBI, feriepenge og ATP, m.m.

Ved brug af forskellige digitale værktøjer kan vi lette arbejdsgangen for dig, og hvis du gerne vil have klaret bogføringen på hjemmeadressen, kan vi også tilbyde besøg fra en farmsekretær, som kan foretage dele eller hele bogføringen.

Klik på ikonet og læs om: 

Intercount

Vi er eksperter i InterCount.

Kirkekasser

Få mere tid til reelt menighedsrådsarbejde.

Pension

Få rådgivning til at skabe dit drømme seniorliv.

Regnskab før tid

Hvis du gerne vil høste ekstra point i banken, eller får du mest ro i maven ved at være på forkant, kan du overveje at få lavet regnskaber, før regnskabsåret er gået.

I Velas har vi stor – og god – erfaring med at lave regnskaber færdige allerede i november-december, og vi har kunder fra alle typer drift, som efterspørger tidligt regnskab, fordi det giver en lang række fordele.

Blandt andet giver det dig bedre muligheder for at træffe de rigtige beslutninger om fremtiden på et tidligere tidspunkt.

Særligt planteavlere kan drage fordel af et tidligt regnskab, for så snart maskinerne er kørt i maskinhuset, er der basis for at få overblik over årsresultatet. For mange dyrehold er der også behov for et tidligt overblik, og vi oplever kun positive reaktioner fra de kunder, der får lavet deres regnskab tidligt.

Med et tidligt regnskab får du også bedre forudsætninger for at lave budgettet, og over for banken sender det et signal om, at du er på forkant.

For vores økonomikonsulenter er arbejdet imidlertid ikke slut, når der er positive resultater på bundlinjen. Som rådgivere er det vores opgave at sikre, at din virksomheds fulde potentiale belyses, og derfor vil du opleve, at økonomikonsulenterne kommer med konkrete forslag til, hvordan du bedst udnytter din virksomheds muligheder.

Her får du relevant rådgivning

Morten Knude Wind
Direktør, Nem regnskab

Morten Knude Wind er direktør for Nem Regnskab og ansvarlig for flere kundeområder.

2221 9406
Se flere medarbejdere indenfor Regnskab