Forside / Rådgivning / Energi

# Rådgivning

Energi kan rådgive dig til en grønnere fremtid

Overvejer du solceller?

Flere penge på bundlinjen for landmanden og udbredelse af grøn energi er de vigtigste opgaver for Velas Energi, hvis konsulenter hver dag arbejder for at optimere landmændenes fortjeneste ved etablering af alternativ energiproduktion, herunder ved etablering af f.eks. solcelleanlæg.

For landmanden kan det nemlig være økonomiske attraktivt enten at udleje jorden til solcelleanlæg eller helt at sælge jorden fra. Fælles for de to løsningsmodeller er, at den primære indtjening ligger hos solcelleaktøren. Landmanden står tilbage med en fin jordleje, men høster kun en lille del af overskuddet, da det er solcelleselskabet, der påtager sig betydelige udviklingsomkostninger for opnåelse af nødvendige tilladelser til etablering af solcelleparkerne – en investering som kan vise sig at være tabt, hvis der aldrig opnås godkendelse.

For de fleste landmænd, der overvejer at bruge alt eller dele af deres jord til solceller, vil det dog være naturligt at overveje en øget risiko mod en betydelig større fortjeneste, hvis den konkrete solcellepark opnår de nødvendige tilladelser.

Sådan kan vi hjælpe

Konkrete omstændigheder afgør, hvorvidt en solcellepark kan realiseres eller ej. Det er årsagen til, at Velas Energi, som led i opstarten af ethvert projekt, altid screener de aktuelle og potentielle jorder nøje. Dette for at sikre kvalitet i projekterne og minimere omkostningerne for landmændene.  Velas Energi har – som en del af Velas og i et tæt samarbejde med ML+ PARTNERS – alle nødvendige kompetencer til rådighed for at løse enhver arbejdsopgave knyttet til et solcelleprojekt.

Hvis du som landmand eller jordejer ønsker at høre mere om Velas Energi og mulighederne for etablering af alternativ energiproduktion på din jord, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os for en uforpligtende drøftelse.

Velas Energi kan også være behjælpelig, når der skal etableres andre former for alternativ energiproduktion, herunder f.eks. vindmøller, brintanlæg, jordvarme m.m. Vi er med andre ord altid klar til at yde den bedste rådgivning inden for energiproduktion, når landmænd og jordejere har behov for det.

Planteavl
Kontakt Velas Energi
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
For mere information om, hvordan man afmelder vores nyhedsbrev, om vores praksis, og hvordan vi er engageret i at beskytte og respektere dit privatliv, kan du læse vores persondatapolitik.