# Grise

Bliv en
bedre leder

Sådan kan vi hjælpe dig

God ledelse og succesfuld oplæring af medarbejderne er fundamentale i at drive et velfungerende landbrug, og i Velas har vi stor erfaring med at rådgive inden for oplæring af medarbejdere, etablering af produktionsgårdråd, planlægning og optimering af produktion og sparring med driftsledere.

Er du på jagt efter rådgivning, skal du være velkommen til at tage kontakt.

Herunder kan du blive klogere på nogle af de ting, som vi kan rådgive inden for.

Oplæring af medarbejdere

Vi kan hjælpe i større eller mindre grad med oplæringen af nye medarbejdere, alt efter dit behov, så produktionen kører bedst muligt i oplæringsperioden. Vores erfaringer viser, at det gavner mest at have en køreklar plan for oplæringen, hvor flere forskellige på bedriften har ansvaret for enkelte dele. På den måde undgår man, at ”læremesteren” bliver slidt ned, når der kommer en ny kollega.

Erfagrupper

Ved at lade dine medarbejdere mødes i et netværk af ligesindede medarbejdere, får de nyt information samt nye ideer med hjem til din produktion.

Netop erfaringsudvekslingen er en vigtig del af udviklingen af en god medarbejder.

Vi har flere forskellige grupper, som du kan vælge imellem.

Driftsledersparring

Denne form for sparring afvikles normalt som 1-1, forstået på den måde at der tages afsæt i, hvilke behov din driftsleder måtte have.

Det kan være specifikt på produktionsniveau eller på ledelse af medarbejdere/ kommunikation med øverste ledelse.

Produktionsgårdråd

Vores rådgivere har erfaring med at indgå i bestyrelses- og gårdrådsmøder, og vi kan byde ind med sparring samt med at sætte mål for virksomheden. Både på den korte og den lange bane er det vigtigt at blive udfordret hele vejen rundt om virksomheden.

Produktionsplanlægning Flow

Hvordan opnår i det bedste flow i jeres produktion?

Ved at tage en rådgiver med på råd kan man i højere grad få øje på ting, som man overser i dagligdagen – det kan være eksempelvis være flaskehalse, som hindrer det bedst mulige flow i produktionen.

Optimering

Her kommer vores store erfaring med at finde besparelser jer til gode.

Vi laver gerne et DB-Tjek på netop jeres produktion for at sikre jer den bedst mulige indtjening.

Samtidig med denne afdækning af jeres omkostninger ser vi naturligvis også på hele jeres produktion – intet er for stort eller for småt at få vendt.

Få relevant griserådgivning her

Anders Peter Andersen
Rådgiver, Griseproduktion

Anders Peter Andersen er griserådgiver med særligt fokus på medarbejderhåndtering samt strategi omkring personlig udvikling både for medarbejderne samt ledelsen.

2940 7088
Se flere medarbejdere indenfor Svin