Forside / Rådgivning / I marken / Planteavl / Besøg i marken

# Planteavl

Få rådgivning i din mark

Konkret hjælp til din bedrift

Du kender sikkert selv følelsen af, at det er sjovere at være i marken end bag skrivebordet, og sådan har vores rådgivere det også. De har det bedst, når de kommer på besøg i marken.

På markbesøg får du personlig rådgivning, som kan hjælpe dig til, hvor du kan optimere planteavlen på netop din bedrift.

Du kan få et såkaldt her-og-nu-markbesøg, som kan være et akut besøg, der skal afklare et specifikt problem eller en generel gennemgang af markerne. Alternativt kan du vælge faste markbesøg, hvor der på forhånd aftales et fast antal besøg i løbet af vækstsæsonen. Desuden har du også mulighed for at få særlige besøg i forbindelse med høst.

Herunder kan du blive klogere på nogle af de tilbud, som vi har i Velas. 

ERFA-grupper

Er du på jagt efter ny viden, inspiration og sparring med kolleger fra din branche, er det oplagt at deltage i ERFA-grupper.

Her får du lov at se en række andre produktionsgrene, og du kan tale med andre landmænd, som har erfaring med de samme udfordringer, som du står overfor.

På den måde kommer du hjem fra ERFA-grupperne med ny viden til udvikling og drift af din egen bedrift.

Har du en idé til en ny ERFA-gruppe, er du desuden meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi opretter løbende nye ERFA-grupper, og måske er vi ved at oprette én, som passer til netop din situation.

RapsTjek

Vinterraps skal godt fra start, og især de fire første uger er afgørende. Med RapsTjek får du Velas’ konsulenters hjælp til at holde øje med vinterrapsen, mens du har travlt med alt muligt andet.

Konkret får du fire besøg, fra fremspiring til vinterrapsen er godt i gang. Vi planlægger besøgene, så de foregår på de mest kritiske tidspunkter for afgrøden.

Efter hvert besøg får du vores vurderinger og anbefalinger.

Find vores planteavlsrådgivning her

Daniel Damhus
Planteavlsrådgiver

Daniel Damhus er planteavlsrådgiver med særligt fokus på, at markbruget bliver den bedst mulige forretning for landmanden.

2210 2881
Se flere medarbejdere indenfor Planteavl