Velas Brakbørs

Ønsker du at bortforpagte dine brakarealer, eller søger du arealer til brak?

Velas Brakbørs giver dig en nem og hurtig oversigt over arealer, der enten søges til brak eller bortforpagtes til brak. Vil du selv på listen, skal du blot udfylde formularen her på siden. I formularen skal du oplyse dine kontaktoplysninger, og du skal vinge af, om du udlejer eller søger brakarealer, samt størrelsen på arealet det drejer sig om. Skriver du dig op som bortforpagter, er det vigtigt, at dine arealer er i omdrift og klar til brak.

Brakbørsen er en gratis formidlingsplatform. Velas står ikke for formidlingen af kontakten mellem to parter, men vi har gennem brakbørsen sikret, at I selv kan kontakte hinanden og lave en aftale.

Forpagtningskontrakt

I Velas er vi klar til at hjælpe jer med at udarbejde en forpagtningskontrakt, når I har indgået en brakaftale. Forpagtningskontrakten skal sikre alle detaljer og vilkår omkring aftalen for begge parter. 

 

Husk at afmelde dig igen

Hvis du har lavet en brakaftale eller af andre årsager ønsker at blive taget af brakbørsen, skal du sende en mail til kkla@velas.dk, så tager vi dig af listen.

Planteavl
Udfyld formularen og kom på listen i Velas Brakbørs
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Søge eller udleje?

Aktuelle arealer