Forside / Rådgivning / Økonomi / Business & Skat / Etablering af landbrug

# Business & Skat

Vil du etablere eget landbrug?
Vi er specialister

Sådan kan vi hjælpe

Går du med en drøm om at etablere en selvstændig landbrugsvirksomhed? Hvis ikke du har erfaring med det, kan det være en stor og uoverskuelig proces at kaste sig ud i.

Hvordan skal jeg finde finansiering?

Hvordan er standen på bygningerne på den bedrift, jeg har kig på?

Hvordan starter jeg bedriften?

Den slags spørgsmål har vi stor erfaring i at besvare i Velas, og vi sætter stor ære i, at du får rådgivning 360 grader rundt om din virksomhed, når du henvender dig til os.

Med andre ord kan vi hjælpe dig fra A-Z og besvare dine spørgsmål, uanset om de hører under miljø, byggeri, finansiering, strategirådgivning og lignende.

Når du skal etablere en landbrugsvirksomhed, er der en række overvejelser, du bør gøre dig, så du opnår både mål og drømme.

Med etableringshjælp fra Velas får du rådgivning inden for:

Finansiering
Stand af bygninger
Miljømæssige muligheder
Budgettering og forhandling med sælger og finansielle samarbejdspartnere
Skat, købsaftaler, lånedokumenter, osv.
Opstart af bedriften
En langsigtet strategi

For unge landmænd gælder der en række støtteordninger, og kravene til, hvad man skal leve op til, skifter ofte. I Velas har vi rådgivere, som kender alt til ordningerne, så du som ung landmand får søgt den rette etableringsstøtte, når du vil ind i landbruget – eksempelvis ved et generationsskifte.

Her får du relevant rådgivning

Jesper Høgsted
Seniorrådgiver, Virksomhedsøkonomi

Jesper Høgsted er segmentchef for virksomhedslandbrug i Velas’ kundeafdeling. Her arbejder de målrettet på at skabe langvarige relationer til kunderne og hjælper dem med at optimere deres forretning.

2519 5526
Se flere medarbejdere indenfor Skat & Selskaber