Forside / Nyheder / Velas opruster med ny direktør fra børsnoteret selskab

Velas opruster med ny direktør fra børsnoteret selskab

John Iskov kommer fra en stilling som adm. direktør for to virksomheder, som er en del af det børsnoterede svenske selskab Lagercrantz Group, der ejer 70 virksomheder på landsplan. I Velas bliver han direktør for et forretningsben med godt 120 medarbejdere

Der er udnævnt en ny direktør i Velas, der er landets største rådgivningsvirksomhed inden for dansk landbrug.

John Iskov skal som ny direktør for benet Forretningsudvikling, der tæller godt 120 medarbejdere, være med til at drive væksten i megen af den landbrugsfaglige rådgivning direkte ude hos landmanden. 

Han kommer fra en stilling som adm. direktør for to virksomheder, hhv. en produktions- og en handelsvirksomhed, der er ejet af den svenske koncern Lagercrantz Group, der er børsnoteret på NASDAQ i Sverige. Derudover har han tidligere været divisionsdirektør i Hedeselskabet, ligesom han tidligt i sin karriere selv var rådgiver for skovejende landmænd.

– De danske landmænd er i den absolutte top på verdensplan, og jeg glæder mig utrolig meget til at understøtte og udvikle deres position her. Den landbrugsfaglige rådgivning, Velas tilbyder, er med til at fastholde den førerposition, og jeg glæder mig meget til at fortsætte den udvikling. Medarbejderne i Velas er vellidte blandt kunderne for deres tårnhøje faglige niveau, og jeg vil gøre mit for at sikre, at man fortsat tænker på Velas, når man tænker på rådgivning af højeste kvalitet, siger John Iskov og fortsætter:

– Jeg glæder mig også meget til at komme tilbage til det særlige værdifællesskab, der er i jordbrugserhvervet, og som har været en meget stor del af mit arbejdsliv i mange år.

Et kommercielt løft

Ansættelsen af den nye direktør er også en klar oprustning på det kommercielle område i Velas, fortæller adm. direktør i Velas, Jacob Christiansen.

– Vi skal som rådgivningsvirksomhed op i en helt anden liga i de kommende år, og jeg er overbevist om, at John Iskov har de rette kompetencer til at indfri de meget ambitiøse mål, vi har sat os som virksomhed. Han har en kommerciel tilgang til at drive forretning, og så er han en dygtig leder, der kærer sig om sine medarbejdere – det er en vindende kombination, som både jeg og kunderne kan forvente os meget af, siger Jacob Christiansen.

John Iskov tiltræder senere på året.

Rasmus Willesen
Direktør, Kommunikation og marketing

2294 4145
Se flere medarbejdere indenfor Direktion