Forside / Nyheder / Ny partner vil sætte fart på væksten i revisionsvirksomhed

Ny partner vil sætte fart på væksten i revisionsvirksomhed

Revisionsvirksomheden TJEK har netop ansat 37-årige Anders Nybo Pedersen, statsautoriseret revisor, som ny partner. Han kommer fra en fortid i bl.a. PWC og BDO og skal være med til at løfte virksomheden markant

Langt flere kunder og medarbejdere samt en markant højere omsætning.

Ambitionerne er store hos Anders Nybo Pedersen, der den 1. maj 2023 tiltræder som ny partner i revisionsvirksomheden TJEK.

– Jeg er enormt glad for at kunne få lov at blive en del af TJEK Revision, som har både høj faglighed og store ambitioner om sund vækst. Gennem årene har jeg stiftet bekendtskab med både små og store revisionsvirksomheder, og jeg ved på mig selv, at jeg har det bedst med at være et sted, hvor vejen fra tanke til handling er kort. Derfor er jeg også overbevist om, at det er det rigtige match, siger Anders Nybo Pedersen, der har en fortid i PWC og senest i BDO i Skive, hvor han også bor med sin familie.

– Det går til tider hurtigt i revisionsbranchen, og jeg ved, hvor vigtigt det er, at man hjælper hinanden og løfter i flok, når regnskabssæsonen buldrer derudaf. Derfor er mit mål også, at TJEK i mange år frem skal være en moderne og konkurrencedygtig revisionsforretning, hvor vi kan tiltrække de unge talenter og knække koden i branchen, så vi formår at balancere privatliv med arbejdsliv til gavn for medarbejderne.  Der er ingen tvivl om, at der er kamp om kunderne og de dygtige kolleger i branchen, men jeg er overbevist om, at vi i fællesskab nok skal kunne løfte TJEK til nye højder inden for de kommende år.

Bliver en vigtig brik

Anders Nybo Pedersen er statsautoriseret revisor og har også tidligere været medejer af en revisionsforretning, der vækstede fra kontoret ved Aarhus ved at servicere virksomheder landet over. Netop den erfaring forventer Jacob Christiansen, bestyrelsesformand i TJEK Revision, sig meget af.

– Der er ingen tvivl om, at tilføjelsen af Anders Nybo Pedersen bliver en enorm gevinst for TJEK Revision, og jeg er ikke overraskende meget tilfreds med, at han har lyst til at blive en del af holdet. Det bliver en gamechanger, for Anders er fremadstormende og har tårnhøje ambitioner, og så har han tidligere i sin karriere vist, at han kan være med til at kickstarte den vækst, vi sigter efter i vores selskab. Jeg er overbevist om, at han bliver en vigtig brik i TJEK’s fremtidige vækstrejse, siger Jacob Christiansen.

Fire partnere

– Det er altid glædeligt at få nye kompetencer med ombord, og det er i særdeleshed også tilfældet her. Jeg er sikker på, at Anders Nybo Pedersen passer perfekt ind i TJEK, og jeg ser meget frem til samarbejdet, siger Karina Rosenmejer Theil, direktør og partner i TJEK.

Anders Nybo Pedersen tiltræder den 1. maj, og partnerkredsen i TJEK Revision består derfor nu af direktør Karina Rosenmejer Theil, Jan Taylor Hansen og Egon Brøndum Nielsen.