Forside / Nyheder / LMO Erhvervsrevision skifter navn og udvider

LMO Erhvervsrevision skifter navn og udvider

LMO Erhvervsrevision ændrer navn til Tjek Revision & Rådgivning og udvider med nyt kontor i Vissenbjerg.

I kølvandet på fusionen mellem LMO og Centrovice, der blev navngivet Velas, giver det ikke længere mening for revisionsvirksomheden at beholde navnet LMO Erhvervsrevision.

Derfor skifter LMO Erhvervsrevision, der hovedsageligt rådgiver og reviderer for små, mindre og mellemstore virksomheder i det øvrige erhvervsliv, navn til Tjek Revision & Rådgivning.

”Vi skifter navn, fordi det efter fusionen ikke længere giver mening at fastholde LMO i navnet. Det ændrer ikke noget for vores mange tilfredse kunder, andet end at de fremadrettet vil modtage mails fra en anden mailadresse”, fortæller Karina Rosenmejer Theil, cand.merc.aud. og partner i Tjek Revision & Rådgivning.

Hun understreger, at virksomheden stadig vil trække på de mange øvrige kompetencer, der er i Velas.

”Vi har stadig ubegrænset adgang til de bagvedliggende kompetencer i Velas-husene, hvad enten det er advokater, finansieringsrådgivere, pensionsrådgivere og lignende”, siger Karina Rosenmejer Theil.

Udvider med nyt kontor

I forbindelse med navneændringen er der indgået aftale med den selvstændige revisionsvirksomhed ERC Revision, der holder til på Velas’ kontor i Vissenbjerg, om at blive en del af Tjek Revision & Rådgivning, gældende fra den 1. oktober 2020.

Her sidder to godkendte revisorer, og målet er at udvide den fynske medarbejderskare i Tjek Revision & Rådgivning i løbet af de kommende år.

”Vi tror på, at der er et marked blandt de små og mindre mellemstore virksomheder på Fyn, og dem vil vi gerne gå mere fokuseret efter i den kommende tid. Det kræver en vis størrelse, og med 48 medarbejdere på fire lokationer i Jylland og på Fyn, er vi overbeviste om, at vi kan tage markedsandele i området. Det vil på sigt også betyde en udvidelse af medarbejderstaben”, siger Karina Rosenmejer Theil og afslutter:

”Vi har haft nemt ved at få nye kunder inden for de små, mindre og mellemstore virksomheder, og vi er overbeviste om, at den udvikling vil fortsætte”.