Forside / Nyheder / LandboGruppen MidtØst er klar med navn til ny afdeling på Fyn

LandboGruppen MidtØst er klar med navn til ny afdeling på Fyn

LandboGruppen Fyn er navnet på den nye afdeling, som LandboGruppen MidtØst har åbnet på Fyn efter opkøbet af Ejendomsmægler Birthe Pedersen.

Det bliver de samme medarbejdere og den samme gode service, men navnet er anderledes.

Ejendomsmæglerne LandboGruppen MidtØst, der sælger landbrugsejendomme, har opkøbt den fynske virksomhed Ejendomsmægler Birthe Pedersen. Nu er navn og organisationsstruktur for den nye, fynske afdeling klar.

“Afdelingen kommer til at hedde LandboGruppen Fyn og vil fungere som en selvstændig forretning under LandboGruppen MidtØst”, fortæller Finn Damkjær Pedersen, chef for LandboGruppen MidtØst.

“Valget er faldet på dette navn, fordi vi gerne vil vise med navnet, at det er en lokal forretning, der kender ejendomsmarkedet på Fyn”.

Ingen store forandringer

Birthe Pedersen bliver afdelingsleder på Fyn, og det er primært medarbejderne fra hendes forretning, som servicerede kunder på Fyn inden opkøbet, der også fremadrettet vil være i området.

“Kunderne kommer ikke til at mærke store forandringer udover det nye navn, for de vil møde de samme medarbejdere og et fortsat højt serviceniveau”, siger Finn Damkjær Pedersen og fortsætter:

“Fordi LandboGruppen MidtØst hører under rådgivningsvirksomheden Velas, kan vi derigennem også henvise til rådgivning om for eksempel skattespørgsmål i forbindelse med køb af landbrugsejendomme. Den service glæder vi os over nu også at kunne tilbyde på Fyn”.

På vej mod større ejendomme

Det er lidt over en måned siden, at LandboGruppen MidtØst overtog Ejendomsmægler Birthe Pedersen.

“Jeg synes, vi er blevet godt modtaget på det fynske marked, hvor vi har masser at lave på trods af den aktuelle situation med Corona, der selvfølgelig gør det lidt mere besværligt at handle ejendomme”, siger Finn Damkjær Pedersen.

LandboGruppen MidtØst har god succes med at sælge såvel små som større landbrugsejendomme i Midt- og Østjylland, og den succes håber Finn Damkjær Pedersen at kunne udvide til Fyn.

“Vi er kommet til Fyn for at udvikle forretningen og gøre den endnu bedre til gavn for vores kunder. Birthe Pedersen er rigtig vellykket med at handle mindre ejendomme, og med velas i ryggen arbejder vi nu sammen på at udvide den fynske forretning til også at inkludere større ejendomme”, lyder det fra Finn Damkjær Pedersen.

Del indlæg