# Økologi

Få økologisk rådgiving i din mark

Markbesøg

Ved at se din bedrift – uanset om du har markbrug eller husdyr – får vi et langt bedre udgangspunkt for at yde en optimal rådgivning.

Et besøg i din mark gør ganske enkelt vores rådgivning bedre, fordi vores forudsætninger bliver bedre funderet.

Når vi er ude og møde dig i virkeligheden, får vi samtidig også en fornemmelse af, hvem du er som landmand, og derfor kan vi i højere grad målrette rådgivningen, så den lever op til de mål, du har sat dig.

Vores erfaringer og viser, at markbesøg reelt flytter udbytterne i marken, fordi vi fastholder dig på din strategi, giver dig et fagligt skub fremad, og opdager problemerne i så god tid, at vi kan nå at reagere på dem. Derfor er der også rift om rådgivningen i højsæsonen, og vi anbefaler, at du får lagt en plan for besøgene i god tid.

Når vi besøger bedriften, dukker der næsten altid nye ting op, som man ikke får fokus på over telefonen. Et før høstbesøg er afgørende, fordi det bliver tydeligt, om der er problemer i forbindelse med den vækstsæson, som har været, ligesom det kan afklare, om der er behov for at ændre strategien for eksempelvis ukrudtsbekæmpelse.

Markbesøg kan også klargøre, hvor stort behovet er for at ændre strategien ved efterafgrøder, og om der skal skrues op eller ned for andelen af henholdsvis vintersæd og vårsæd.

Du kan læse mere om at få lavet en plan for markbesøg i dokumentet her.

Mia Worsøe Hansen
Økologirådgiver

Mia Worsøe er en dedikeret økologirådgiver med fokus på kundens behov.

2519 5527
Se flere medarbejdere indenfor Økologi

Find vores økologirådgivning her