Forside / Rådgivning / I marken / Natur / Natur & jagt

# I marken

Bliv klogere på natur og jagt

Velas Naturteam

Overvejer du naturpleje på din bedrift, eller savner du viden om naturbeskyttelse, vildtpleje og jagt?

Velas’ Naturteam består af erfarne og kompetente rådgivere med forskellig baggrund og en dyb grad af specialisering, og derfor kan vi rådgive dig, uanset om du vil rådgives om jagt og vildtpleje, naturpleje, naturbeskyttelse eller vil have et NaturTjek.

Herunder kan du blive klogere på nogle af de ting, vi kan rådgive om.

Naturpleje

Overvejer du en primær drift med naturpleje som driftsgren, er vi behjælpelige med at overveje, hvordan det kan drives. Vi indgår i flere projekter, som arbejder for at forbedre forholdene for denne landbrugsdrift, bl.a. Naturmann og Naturpleje som rentabel del af landbruget. Velas Naturteam har kompetencer indenfor biodiversitet, kødkvæg, optimering af arealtilskud og driftsoptimering.

Naturteam kan hjælpe dig med at klarlægge mulighederne for dit naturområde og/eller dyrehold i dit område, finde kontakter og hjælpe dig med at udarbejde div. aftaler, kontrakter og ansøgninger.

NaturTjek

Et Naturtjek er et besøg og en efterfølgende rapport med et overblik over den natur, du har på din ejendom eller grund, samt en strategi for, hvordan du fremadrettet kan tilgodese og forvalte naturen og biodiversiteten optimalt og efter dine ønsker. 

Herunder kan du få et overblik over nogle af de produkter, som vi tilbyder: 

Sådan kan I fremme biodiversitet 1

Sådan kan I fremme biodiversitet 2

NaturTjek for landbrug

NaturTjek for industrivirksomheder

Jagt og vildtpleje

Interesseret i jagt og vildtpleje? Vores specialister er klar til at rådgive om en lang række produkter, processer, beslutninger, mm., uanset om dine interesser falder inden for mere og bedre jagt, udsætning, herlighedsværdi, skovrejsning, øget jagtlejeindtægt, professionel jagtudlejning eller meget andet.

Er du på jagt efter en jagt- og vildtplejekonsulent? Få fat i én her

Naturbeskyttelse

Har du spørgsmål til rammerne for beskyttet natur, diger eller andre fortidsminder i det åbne land, kan vi hjælpe dig med dine muligheder og vurdere, hvilke skridt du kan vælge. Naturbeskyttelsen er rimelig restriktiv, men vi har kompetencer og erfaring til både vurdering af regler, men også vurdering af naturen og om kommunen har lavet en fejludpegning af beskyttet natur, hvilket ses i nogle tilfælde.

Har du spørgsmål vedrørende Naturbeskyttelsesloven og Museumsloven, eller drømmer du om at etablere ny natur, f.eks. et nyt vandhul, er du velkommen til at kontakte vores naturkonsulenter, og vi vil sammen starte processen op omkring dine drømme og ønsker.

Birthe Thordahl Christensen
Seniorrådgiver, Natur

Birthe Thordahl hjælper med alt indenfor biodiversitet - lige fra det lille spørgsmål til større naturprojekter

2113 8204
Se flere medarbejdere indenfor Natur

Find vores rådgivning her