Forside / Viden / Som ansøger af grundbetaling er der to ting, du skal være opmærksom på

Som ansøger af grundbetaling er der to ting, du skal være opmærksom på

Kontroller om dine kontaktoplysninger i Tast Selv er korrekte, og at du får en besked på mail eller sms, når der kommer ny post. Hvis der er fejl i dine kontaktoplysninger risikerer du, at du ikke ser vigtige meddelelser vedr. høringsbreve, som kan være af stor betydning for udbetaling af din støtte

Systemopsætningen i Tast Selv er nyligt blevet ændret, så du bør logge på Tast Selv med MitID eller Nem-Login og tjekke dine kontaktoplysninger. Tjek din mailadresse og mobilnummer i ”Brugerindstillinger” og klik derefter på ”Indstillinger”, hvor du vælger, hvordan du får besked om ny post.

Er du i tvivl om, hvordan du skal gøre?

Klik her, og følg vejledningen for ændringer af brugerindstillinger i Tast Selv.

Udsendelse af høringsbreve

Landbrugsstyrelsen har varslet, at de vil udsende et stort antal høringsbreve den 13. juli. Får du en mail eller sms omkring dette, gør du klogt i at kigge på denne meddelelse.

Vi ved ikke, hvor mange der får høringsbreve, men for at vi kan hjælpe dig, har vi 4 økologi- og planteavlskonsulenter klar ved telefonen i uge 29 og 30, så du kan få hjælp til at svare på disse høringsbreve.

Du ringer på Velas hovednummer 7015 4000 og trykker på 1 for at få en økologi- og planteavlskonsulent.

Prisen for hjælp afregnes efter vore almindelige timetakster.

Lars-Ejler Hansen
Direktør, Det grønne

Lars-Ejler Hansen er direktør for afdelingen Det Grønne og har det overordnede ansvar for denne afdeling med medarbejdere i Vissenbjerg, Horsens, Søften, Viborg og Ærø.

2362 0185
Se flere medarbejdere indenfor Planteavl