Forside / Viden / Sådan får du fuld valuta for dyr gødning

Sådan får du fuld valuta for dyr gødning

Vækstsæsonen bliver atter en gang skudt i gang med arrangementet Planteforum i Velas. Her sætter vi fokus på, hvordan du får en god vækststart i 2023, og hvad du skal gøre for at få et en god økonomi i marken i år.

Planteforum afholdes d. 7, 8 og 9. februar i henholdsvis Vissenbjerg, Horsens, Viborg og Søften, hvor vores rådgivere kommer med de bedste råd til produktionen i marken, så du kan få lave omkostninger, høj kvalitet og stort udbytte. Du kan stadig nå at tilmelde dig.

Tjen mest muligt i marken

I år bliver der sat fokus på, hvordan de høje priser på henholdsvis afgrøder, gødning og diesel spiller ind. Du vil komme hjem med helt konkrete råd til at opnå den bedst mulige bundlinje i høsten 2023.

En af vejene til god økonomi er at bruge den nyeste viden om anvendelse af gødning. Skal der bruges forsuring, nitrifikationshæmmere eller biostimulanter? Og hvordan rammes den optimale kvælstofmængde? Det kan du blive klogere på til Planteforum, hvor du også får det seneste nye om forventede priser på gødning og afgrøder, leveret af Agromarkets.

Plantefaglig café – få viden om det der interesserer dig mest

Udover større oplæg byder arrangementet på en plantefaglig café bestående af forskellige stande, hvor du får viden og rådgivning inden for flere emner. Det drejer sig om præcisionsjordbrug, muligheder for pleje af jagtreviret under den nye CAP-reform, markbrugets klimaaftryk og tilpasning af gødningsplanen gennem foråret.

Lyder det interessant?

Der er tilmeldingsfrist til arrangementet d. 5. februar. Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Ole Møller Hansen
Afdelingschef, Planteavl

Ole Møller Hansen er planteavlsrådgiver med fokus på salgsafgrøder.

3035 8680
Se flere medarbejdere indenfor Planteavl