Forside / Viden / Hans Sørensen er kåret som Fremtidens Landmand inden for teknologi

Hans Sørensen er kåret som Fremtidens Landmand inden for teknologi

Hvert år kårer landbruget Fremtidens Landmand i tre kategorier; teknologi, afsætning og bæredygtighed.

Hans Sørensen er blevet kåret som Fremtidens Landmand i kategorien ”Teknologi”. Prisen gives til en landmand, der har udviklet sin eksisterende virksomhed via et teknologisk spring, som optimerer og udvikler forretningsmodellen. Og det må man sige, at Hans formår.

Hans driver et landbrug i Kerteminde med 540 ha. planteavl og svineproduktion. Han arbejder systematisk med præcisionslandbrug og anvender digitale teknologier til at monitorere, indsamle og analysere agronomiske data om forhold i marken. Det skaber gode forudsætninger for at forbedre økonomien og reducere miljøpåvirkningen. Hans har også viljen til at se kritisk på sin indsats og konstant arbejde for at forbedre de ting, som kan gøres bedre.

Udnyt det fulde potentiale af digitale teknologier

Hans er kunde hos Velas og benytter sig af planteavlsrådgivning og økonomirådgivning. I samspil med hans rådgivere kigger han kritisk på sin indsats og arbejder kontant for at forbedre de ting, som kan gøres bedre.

I Velas gør vi en stor dyd ud af hele tiden er være ajourført med den seneste teknologiske udvikling, så vi på bedst mulige vis kan rådgive kunder som Hans Sørensen, med en stor interesse for det teknologiske.

Vil du også skridtet videre med maskinteknologien ift. præcisionsjordbrug? Planteavlskonsulent Mikkel Brauer udfører gerne et TechTjek, som sætter fokus på, hvordan du udnytter det fulde potentiale af digitale teknologier.

Del indlæg

Mikkel Brauer
Planteavlsrådgiver

Mikkel Brauer er planteavlskonsulent med særligt fokus på præcisionsjordbrug.

2519 6749
Se flere medarbejdere indenfor Planteavl