Forside / Nyheder / Velas.dk er blevet nemmere for dig

Velas.dk er blevet nemmere for dig

Vi har givet vores hjemmeside en ordentlig overhaling, så det nu er meget nemmere for dig at finde frem til den rådgiver, som ved allermest om lige præcis dit problem.

Klikker du dig ind på det nye Velas.dk, vil du møde et langt mere strømlinet design. Vores nye design stræber efter at skabe en mere indbydende, overskuelig og behagelig oplevelse for dig, og designet ansporer til, at du meget lettere kan finde frem til det, som du er på jagt efter.

Vores analysearbejde har nemlig blandt andet vist, at søgning efter medarbejdere er det vigtigste for dig som bruger, og nu kan du på Velas.dk på enkel vis søge sig frem til lige præcis den medarbejder, som du skal bruge, ligesom du kan søge dig frem til medarbejdere inden for de respektive fagemner.

Er du på jagt efter viden om eksempelvis nye regler, eller vil du finde inspiration fra andre bedrifter til at løse de udfordringer, som du står overfor, kan du nu gøre det i vores Viden-segment.

Vi håber, at du vil tage dig tid til at klikke rundt på vores nye hjemmeside og udforske de nye funktioner og forbedringer, som vi har indført med dig i tankerne. Vi er altid åbne for feedback og vil gerne høre dine tanker om den nye side.

Rasmus Willesen
Direktør, Kommunikation og marketing

2294 4145