Forside / Nyheder / Ny teamleder til Velas’ kontor i Østervrå

Ny teamleder til Velas’ kontor i Østervrå

Den revisoruddannede Michael Hougaard Sølvkjær vil fremadrettet have ansvaret for personalet i Østervrå, ligesom han også vil arbejde på at tiltrække kunder fra det øvrige erhvervsliv uden for landbruget.

Fremadrettet vil det være den 30-årige revisor Michael Hougaard Sølvkjær, der skal være teamleder på Velas’ kontor i Østervrå.

Han har været revisor hos Velas i knap et år og trådte ind i rollen efter 10 år hos revisionsvirksomheden BDO. Han er uddannet HD-R og har for nylig færdiggjort sin kandidat i revision.

Foruden personaleansvar har Michael Hougaard Sølvkjær også ansvar for at produktionsplanlægge arbejdet internt i afdelingen. Samtidig har han til opgave at styrke kendskabet til Velas uden for landbrugsfaget.

”Det er et stort ansvar, og jeg glæder mig til at komme i gang. Mit mål er at udvikle kontoret i Østervrå og assistere vores mange tilfredse kunder, og særligt har jeg fokus på det øvrige erhvervsliv, som er min spidskompetence efter 10 år i BDO. Velas kan meget mere end rådgivning og regnskab til landbrugsfaglige kunder, og det skal vi blive bedre til at fortælle om”, siger Michael Hougaard Sølvkjær.

Michael Hougaard Sølvkjær bor i Hjallerup med sin kone og to børn.

Del indlæg