Forside / Jobopslag / Revisorassistent til Samsø

Revisorassistent til Samsø

Revisorassistent til Velas kontor på Samsø

Har du erfaring med økonomi, bogføring og regnskabsopstilling ? Er du bosat på Samsø, har du et sommerhus eller familie på Samsø, eller måske en geografi, hvor det vil være naturligt for dig at pendle fra Aarhus, Hou eller Kalundborg – vi er fleksible ift. arbejds- og transporttiden – så læs endelig videre her

Måske kender du allerede Velas på Samsø eller nogle af vores kollegaer, som arbejder på vores kontor i Tranebjerg?

Kontoret i Tranebjerg

Vi er pt. 3 erfarne medarbejdere på kontoret. Vi har hver vores kundeportefølje, men i hverdagen samarbejder vi om økonomiopgaverne for vores kunder, som både er lokale landbrugskunder fra øen og fra fastlandet.  Vi arbejder tæt sammen med vores kollegaer på Velas-kontoret i Horsens, og har jævnligt besøg af andre kollegaer herfra. Det meste af vores hverdag tilbringes på kontoret i Tranebjerg, men vi deltager med jævne mellemrum i bl.a. efteruddannelse og faglig opdatering med vores øvrige kollegaer. I forbindelse med sammensætning af din arbejdsuge ift. arbejds- og transporttid, er vi meget fleksible og åbne ift. dine ønsker.

Arbejdsopgaverne

Vores opgaver består primært af bogføring samt udarbejdelse af momsopgørelser, skatteregnskaber og årsrapporter. Vi hjælper derudover kunderne med en række andre hverdags- og serviceopgaver, som falder i naturlig forlængelse af regnskabsopgaven.

Vi har et stigende fokus på de digitale muligheder, og hvordan de kan gøre regnskabsarbejdet nemmere både for kunderne og for os. Vi er således i gang med at implementere AI-teknologi i bogføringsopgaven og forventer på kort sigt, at nedbringe de manuelle processer i forbindelse med bogføringen til et minimum.

Vi søger dig der:

  • er holdspiller med godt humør – gerne bosat på Samsø
  • er struktureret, serviceminded og kan lide kundekontakten
  • har en grunduddannelse med skattemæssig/regnskabsmæssig indsigt
  • har et digitalt mindset
  • har erfaring som revisorassistent eller som ønsker at opnå det

Du trives med at arbejde i teams med en bred, tværfaglig samarbejdsflade, hvor faglig sparring og fleksibilitet er en naturlig del af hverdagen. Du følger op på aftaler med både kunder, samarbejdspartnere og kolleger og følger opgaven helt til dørs.  Du er desuden i besiddelse et positivt sind og trives med nye udfordringer.

Vi tilbyder dig:

Opgaver der matcher dine kompetencer og erfaring i et arbejdsfællesskab med særdeles dygtige, engagerede kollegaer, der brænder for deres opgaver og kunder.

Herudover attraktive goder i form af fleksible arbejdsvilkår, frihed under ansvar, relevant kompetenceudvikling, løn efter kvalifikationer, et stærkt kollegialt fællesskab med en uformel omgangstone samt diverse sundhedsforsikringer.

Ansøgning:

Søg stillingen og vedhæft CV samt relevante bilag ved at klikke på “Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis vil, grundet GDPR, ikke blive besvaret eller komme i betragtning. Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes kontinuerligt, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.

Yderligere oplysninger:

Vil du vide mere om stillingen eller virksomheden, er du velkommen til at kontakte Helle Thykjær, afdelingschef i Nem Regnskab tlf. 2974 1006

Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at ansøge.

Om os:

Velas er en dansk rådgivningsvirksomhed med afdelinger flere steder i Jylland samt centralt på Fyn og omliggende øer. Vi beskæftiger ca. 430 medarbejdere med en bred faglighed og rådgiver indenfor økonomi, planteavl, miljø, husdyr, ejendom, løn og HR, ledelse m.fl. Vi varetager opgaver i hele spektret fra service til specialrådgivning. Vores kundesegment rummer alle typer af virksomheder med et særligt fokus på landbrugssegmentet.

Du kan læse mere om os på www.velas.dk.

Se en video om hvordan det er at være ansat i Velas

Praktisk information
Fagområde:

Økonomi

Sted:

Samsø

Ansøgningsfrist:

Løbende

Kontaktperson
Helle Thykjær
Afdelingschef, Nem Regnskab
2974 1006