Forside / Jobopslag / Revisorassistent

Revisorassistent

Revisorassistent

Har du erfaring med bogføring og regnskabsopstilling for personligt drevne virksomheder?
Eller er du nyuddannet med kendskab til landbrugssektoren og til branches regnskabssystem Ø90? Så læs endelig videre…

I Økonomi & Regnskab løser vi en lang række opgaver for vores landbrugskunder. Primært omkring udarbejdelse af momsopgørelser, skatteregnskaber og årsrapporter men også på en række andre områder.

Vi har som mål at levere kvalitet og god service med udgangspunkt i den enkelte kundes forhold.
Vi er i gang med at implementere AI-teknologi i bogføringsopgaven og forventer på kort sigt, at nedbringe de manuelle processer til et minimum.

Vi søger dig der:

 • er holdspiller med godt humør
 • er struktureret, kundeorienteret og serviceminded
 • har erfaring som revisorassistent eller som ønsker at opnå det
 • har flair for og brænder for kundekontakt
 • har skattemæssig/regnskabsmæssig indsigt

Du har et digitalt mindset og trives med at arbejde i teams med en bred, tværfaglig samarbejdsflade, hvor faglig sparring og fleksibilitet er en naturlig del af hverdagen. Du følger op på aftaler med både kunder, samarbejdspartnere og kolleger og følger opgaven helt til dørs. Har du kendskab til Ø90, der er det program vi anvender til bogføring, moms og regnskabsopstilling, er det en fordel men ikke et krav. Du er desuden i besiddelse af godt humør og et positivt sind og du trives med nye udfordringer.

Vi tilbyder dig:

 • arbejdsfællesskab med særdeles dygtige, engagerede og motiverede kolleger
 • opgaver der matcher dine kompetencer og din erfaring
 • fleksible arbejdsvilkår
 • en individuel karriereplan med afsæt i nuværende kompetencer
 • en uhøjtidelig omgangstone og et godt sammenhold

Vi har lokationer i Jylland og på Fyn, så mulighederne for hvor du vil have din dagligdag er mange. Vores arbejdsvilkår er præget af fleksibilitet og frihed under ansvar i et uhøjtideligt miljø, hvor specialisering er en del af hverdagen.

Vi lytter gerne til, hvilke ønsker du har til dit job hos os og vi vil se til, at dine ønsker og vores behov går op i en højere enhed. Vi vægter løbende udvikling, hvor vi dygtiggør hinanden på både personligt og fagligt plan, højt. En god kantineordning, mulighed for massage, en aktiv personaleforening samt andre personalegoder er en del af dit nye job.

Ansøgning:

Søg stillingen og vedhæft cv og relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis, vil grundet GDPR ikke blive læst og derfor ikke komme i betragtning. Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes løbende, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte:

 • Afdelingschef i Viborg Christian Schiellerup Funch på tlf. 2518 5694 eller
 • Afdelingschef i Vissenbjerg Jacob Ingemann på tlf.: 23441571

Om Velas

Velas er en dansk rådgivningsvirksomhed med afdelinger flere steder i Jylland samt centralt på Fyn og omliggende øer. Vi beskæftiger ca.430 medarbejdere med en bred faglighed og rådgiver indenfor økonomi, planter og miljø, husdyr, ejendom, løn og HR, ledelse m.fl. Vi varetager opgaver i hele spektret fra service til specialrådgivning. Vores kundesegment rummer alle typer af virksomheder med et særligt fokus på landbrugssegmentet.

Du kan læse mere om os på www.velas.dk

Se en video om hvordan det er at være ansat i Velas 

Praktisk information
Fagområde:

Økonomi

Sted:

Jylland/Fyn

Ansøgningsfrist:

Løbende

Kontaktperson
Christian Schiellerup Funch
Afdelingschef, Nem Regnskab
2518 5694