Forside / Jobopslag / Planteavlsrådgiver

Planteavlsrådgiver

Er du en nyuddannet eller en erfaren planteavlsrådgiver? Vi har brug for jer begge. Vil du med på holdet?

Vi er en flok på ca. 60 dedikerede planteavlsrådgivere samlet i en stærk faglig afdeling, som lige nu er på jagt efter flere friske kollegaer. Vi har afdelinger på 4 lokationer og kan derfor, uanset din geografi, tilbyde dig en relevant base.

Vi leder efter plantefaglige kollegaer, enten erfarne eller nyuddannede

Uanset hvor du er i din karriere, vil vi kunne tilbyde dig et spændende job, som kan understøtte din personlige udvikling både i rådgivningsopgaven i marken, på kontoret og i kundekontakten.

  • Vi søger erfarne kollegaer til vores kontorer i Vissenbjerg og i Horsens
  • Vi søger unge nyligt uddannede kollegaer til vores afdelinger i Vissenbjerg, Horsens, Søften og Viborg


Hvis du er den erfarne kollega
På vores kontorer i Horsens og Vissenbjerg kan vi tilbyde den rette rådgiver en god og veletableret kundeportefølje, som du skal/kan overtage helt eller delvist ret hurtigt efter start eller på sigt i et glidende generationsskifte. Vi har brug for profiler, der kan matche vores erfarne rådgivere, så det forventes, at du har en stærk faglig ballast og erfaring fra rådgivning med ind i stillingen. Hvis du har et speciale, vil vi selvfølgelig tilstræbe, at du fortsat kan bringe dette i spil, ligesom der er mulighed for at du kan udvikle dig på nye faglige områder. Du kan regne med en tæt dialog med både leder og kollegaer som sikrer, at vi samarbejder om at levere den bedst tænkelige rådgivning til vores kunder.

Hvis du er den nyligt uddannede kollega

Velas har solid erfaring med opstart af unge kollegaer enten nyuddannede eller unge rådgivere med begrænset erfaring. Vi tilbyder oplæring med mentor og kan tilbyde et unikt ungemiljø. Det har høj prioritet, at vi tilbyder et stærkt fagligt og inspirerende miljø med tilstrækkelig støtte til den enkelte kollega alt afhængig af behov. Du vil hurtigt få en fornemmelse af mulige karriereveje og din leder vil sammen med dig sætte retningen for din karrierestart samt sikre din udvikling. Du kan regne med en god blanding af kundeopgaver, opgaver som understøtter de erfarne rådgivere, praktiske opgaver, registreringer og bedømmelser af forskellig art, samt formidling i flere afskygninger. Vi lover dig, at det ikke bliver kedeligt.

Hvem er du?

Du har en relevant faglig uddannelse som fx agronom, agrobiolog, professionsbachelor i jordbrug, jordbrugsteknolog eller noget tilsvarende.

 Vi er også meget opmærksomme på at vores nye kollegaer har et godt humør og helt naturligt vægter at bidrage til fællesskabet i forhold til vidensdeling og godt kollegaskab.

Hvad får du hos os?

Vi tilbyder en hverdag i fremdrift blandt dedikerede kollegaer og med tid til udvikling. Vi tilbyder naturligvis fleksible arbejdsvilkår, relevant kompetenceudvikling og efteruddannelse, kantineordning, pensionsordning, sundhedsforsikring mv.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef for Velas Planteavl i Vissenbjerg Ejler Petersen, 23437126 eller afdelingschef for planteavl i Horsens Inger Leitzke, 25195519. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgning:

Søg stillingen og vedhæft CV samt relevante bilag ved at klikke på “Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis vil, grundet GDPR, ikke blive besvaret eller komme i betragtning. Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes kontinuerligt, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.

Om os:

Velas er en dansk rådgivningsvirksomhed med afdelinger flere steder i Jylland samt centralt på Fyn og omliggende øer. Vi beskæftiger ca. 430 medarbejdere med en bred faglighed og vi rådgiver indenfor økonomi, planteavl, miljø, husdyr, ejendom, løn og HR, ledelse m.fl. Vi varetager opgaver i hele spektret fra service til specialrådgivning. Vores kundesegment rummer alle typer af virksomheder med et særligt fokus på landbrugssegmentet.

Du kan læse mere om os på www.velas.dk.

Se en video om hvordan det er at være ansat i Velas

 

Praktisk information
Fagområde:

Planteavl

Sted:

Jylland/Fyn

Ansøgningsfrist:

Løbende

Kontaktperson
Inger Leitzke
Afdelingschef, Planteavl
2519 5519