×

Bygningskonstruktør til boliger og stalde

Fagområde: Byg

Ansøgningsfrist: Løbende

Vores byggeafdeling har travlt og søger en ny kollega til at hjælpe med byggeprojekter i landbruget og boliger på landet. Dine opgaver bliver varierende for nybyggeri og renovering af både boliger og stalde.


Juniorrådgiver Planteavl

Fagområde: Planteavl

Sted: Horsens Søften Vissenbjerg

Ansøgningsfrist: Løbende

I Velas Planteavl har vi fuld fart på produktionsrådgivningen i marken. Vi er derfor på jagt efter nye juniorrådgivere til vores kontorer i Vissenbjerg/Horsens/Søften, som drømmer om en faglig karriere indenfor planteavlsrådgivningen.


Løn- og HR-rådgiver til kundeopgaver

Fagområde: Økonomi

Sted: Søften Vissenbjerg

Ansøgningsfrist: Løbende

Har du styr på regler omkring løn og ansættelse? Trives du med kundekontakt, og motiveres du af at levere gode resultater til kunden og din arbejdsplads? Så er du måske vores nye løn- og HR-rådgiver hos Velas - arbejdsstedet er enten Søften eller Vissenbjerg.


Nu har du muligheden for at være svineheldig

Fagområde: Svin

Sted: Vissenbjerg

Ansøgningsfrist: Løbende

Velas søger svinerådgiver til svineproduktion og sohold Brænder du for udvikling af svineproduktion, og motiveres du af at arbejde i et tværfagligt miljø? Har du lyst til at yde rådgivning til svineproducenterne omkring produktion og sohold? Så er det dig vi har brug for, da vi ønsker at styrke vores produktionsrådgivning yderligere.


Planteavlsrådgiver Vissenbjerg

Fagområde: Planteavl

Sted: Vissenbjerg

Ansøgningsfrist: Løbende

Vil du være med til at sætte retningen for fremtidens planteavl sammen med de fynske planteavlere, så giver vi dig muligheden her.