Tilpas dit økologiske landbrug til fremtidens forbrugere
Tag med til et inspirerende møde med mulighed for netværk og sparring over et solidt økologisk aftensmåltid.
Oplægsholderne taler bl.a. om forbrugernes øgede interesse for økologi og den aktuelt stigende efterspørgsel på økologiske fødevarer i Danmark
Hør også om de mange små ting, du som landmand skal i gang med, så produktionsformen bedst muligt kan imødekomme fremtidens forbrugere.
Program
17.45 – 19.00
Økologisk middag og velkomst
19.00 – 19.40
Thomas Roland, CSR-chef hos Coop tager os igennem den aktuelle vækst inden for salg af økologiske fødevarer
19.40 – 20.00
Pause – kaffe og kage
20.05 – 20.45
Michael Sederberg Rottbøll, bæredygtighedsspecialist hos Velas, sætter fokus på de mange små ting, man som landmand skal komme i gang med, så vores produktionsform matcher fremtidens forbrugere.
Derudover ser vi på muligheder og konsekvenser ved en kommende C02-afgift.
20.45 – 21.00
Afrunding og tak for i aften
Vi glæder os til at se jer!