×

Udvikling af økologisk landbrugsproduktion


I samarbejde med SEGES afholder vi Temadagen: Udvikling af økologisk landbrug

For at sikre at vi fortsat har en stærk økologisk landbrugsproduktion i Danmark, skal vi hele tiden udvikle os. Forbrugerne stiller større og større krav til den økologiske produktion, og dem vil vi gerne leve op til. Samtidig er det helt afgørende, at forbrugerne finder produktionsformen trovær­dig, og at de har tillid til os økologiske landmænd.

På denne temadag bliver du informeret om nye initia­tiver, der er på vej indenfor den økologiske landbrugs­produktion, og du får inspiration til at omsætte de nye initiativer til tiltag på din egen bedrift.

Målgruppe:

Temadagen er for såvel nye som erfarne økologiske landmænd, som vil være med til at udvikle den økologiske landbrugsproduktion.

Formål:

Du får info om nuværende og kommende principper bag den økologiske landbrugsproduktion. Og bud på, hvordan vi sammen og hver især kan være med til at udvikle økologien på vores bedrifter, så vi altid er på forkant med forbrugernes ønsker.

Tag en jordprøve med:

Undervejs på dagen laver vi en lille praktisk test af kulstofindholdet i jord fra din ejendom. Du skal derfor medbringe en jordprøve fra en af dine marker.

 

Tilmelding:

Vissenbjerg: Frist for tilmelding: 19. oktober 2020

https://www.tilmeld.dk/udviklingoekologi2020velasvissenbjerg

Søften: Frist for tilmelding: 19. oktober 2020

https://www.tilmeld.dk/udviklingoekologi2020velassoeften

HUSK at tilmelde dig hurtigst muligt, da der er begrænsede pladser grundet COVID-19.

Pas på dig selv og hinanden. Vi sørger for at overholde alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer gældende ved arrangementets afholdelse, så du trygt kan deltage i arrangementer hos Velas.

Praktisk information

Dato:

Klokken:

Sted:

27. oktober

9:45-15:00

Velas Vissenbjerg

29. oktober

9:30-15:00

Velas Søften

Varighed:

5 timer og 30 minutter

Pris:

Gratis - HUSK TILMELDING

Kontaktperson

Peter Mejnertsen
Afdelingschef Økologi
Mobil: 24957486
E-mail: pem@velas.dk