×

Tilskudsrunden til Miljø- og klimateknologi 2022 er i gang, få afklaring på, om din idé kan dækkes i projektet

17-11-2022 00:00:00

Tilskudsordningen ’Miljø- og klimateknologi 2022’ er åben for ansøgninger, og derfor er det nu, der skal kigges ind i investeringsmuligheder. Hos Velas har vi oprettet en gruppe, der arbejder med specialiserede tilskudsansøgninger.

Formålet med tilskudsordningen ’Miljø- og klimateknologi 2022’ er at reducere den primære jordbrugsproduktions miljøpåvirkning, og ydermere har ordningen et indsatsområde, hvor fokus er på at forbedre dyrevelfærden.

Vi har et stærkt hold af kompetente medarbejdere, der arbejder med investeringsmuligheder, og vi kan dække hele vejen rundt om projektansøgningen. Vi har eksperter på den lovmæssige del af ansøgningen, og fagspecialister der kan hjælpe med at afklare, om en specifik teknologi er omfattet af investeringsmulighederne i ordningen.

Ansøgningsvinduet er åbnet og løber til d. 10. januar 2023, og det er derfor nu, der skal kigges ind i investeringsmulighederne. Vi kan være behjælpelige med at målrette ansøgningen, så den lever op til de givne krav, og vi kan med vores erfaring på området være med til at afklare, om en idé kan dækkes ind i projektet. 


Ny specialiseret gruppe 
Hos Velas har vi oprettet en ny gruppe, med erfarne specialister i forskellige typer af tilskudsansøgninger, herunder f.eks. tilskud til nye maskiner, økologisk investeringsstøtte osv. 

 

Har du spørgsmål?

Niels Vitus Hampholt
Bygningsrådgiver
Mobil: 29995735
E-mail: nvh@velas.dk
Rasmus Vad Avlund
Økologikonsulent
Mobil: 25185698
E-mail: rva@velas.dk