×

Hvad er Velas Summax?

Velas Summax er en digital løsning, som gør kontorarbejde nemt. Ved hjælp af få klik er en faktura modtaget, håndteret, betalt, sorteret og arkiveret. Velas Summax gør det muligt at overstå kontorarbejdet i én arbejdsgang, dvs. udnyttelse af automatikker for at gøre arbejdet så nemt og effektivt som overhovedet muligt. Der er flere niveauer på brugen af Velas Summax. Læs mere her https://www.lmo.dk/summax/bogfoer-med-mobilen (Tilsvarende link på ny hjemmeside)

 

Er det besværligt at komme i gang?

Nej - ikke hos Velas. Vores Summax tilpasses den enkelte kundes behov og arbejdsgange. Efterfølgende bliver summax-teamet din tætte sparringspartner for at sikre optimalt brug af løsningen for dig. Velas Summax-teamet er tilgængelige både før, under og efter opstart. Se de forskellige muligheder her

 

Hvad er Summax E-arkiv?

E-arkiv er et gratis elektronisk arkiv hvor du kan gemme alle dine bilag. På den måde, slipper du for bøvlet med papir, og du har altid adgang til dine dokumenter, uanset hvor du befinder dig.

 

Kan Velas Summax håndtere andet end regnskabsbilag?

Ja! Det er ikke kun regnskabsbilag du kan håndtere i Velas Summax. Her kan du håndtere alt fra ansættelseskontrakter, foderplaner, EU-ansøgninger, private køb, skattesager, refinansiering af lån osv. ALT hvad du har på dit kontor og i din reol, kan du overføre til Velas Summax. Slip for papir og papirbunker - find dem digitalt med Velas Summax!

 

Hvad sparer jeg ved at bruge Velas Summax?

Du sparer unødigt manuelt arbejde, som dermed sparer dig tid og administration. Du fjerner alt spild afhængig af, hvilken Velas Summax pakke du vælger. 

 

Hvad er E-arkiv?

E-arkiv er for dig, der er på Velas Summax Gold eller Velas Summax Premium.

Det giver elektronisk opbevaring af dine bilag og andre vigtige dokumenter, og du vil altid have adgang til dine bilag og andre vigtige dokumenter, uanset tid på døgnet. 

Du kan nemt søge bilag frem, ligesom du søger på Google. Med det elektroniske arkiv er det muligt at slippe for papir.

 

Hvordan kommer mine bilag ind i E-arkivet?

- Helt af sig selv via e-faktura eller direkte som PDF fra udvalgte leverandør.

- Gem dokument i automatisk upload mappe. 

- Du kan videresende eller modtage mails med dokumenter direkte til din arkiv indbakke.

- Scan med Velas Summax app'en.

 

Hvad er E-bogføring?

Det er en web-brugerflade på kasseregistrering. E-bogføring er en forenklet udgave af Ø90- kasseregistrering til Summax. Det giver et økonomisk overblik ved opfølgning på bogføringen. Det betyder, at du kan følge en bestemt indtægt eller omkostning helt tæt. Og det har du mulighed for at gøre blot to dage efter posteringen har været på din kassekredit. F-eks. bliver mange overrasket over, hvor meget en varebil faktisk koster hos mekanikeren i løbet af en årrække.

 

Hvad er E-faktura?

En e-faktura er en elektronisk udgave af en faktura. Du modtager dagligt de fakturaer, dine leverandører har sendt. Rent teknisk overføres fakturaen i et filformat (OIOUBL), som bliver behandlet i e-faktura, hvorfra data kan læses og behandles. Du kan ved hjælp af et enkelt klik afgøre, om fakturaen stemmer overens med, hvad du har handlet, om fakturaen skal bogføres, samt om fakturaen skal betales. Alt i en arbejdsgang. Dette betyder, at du ikke længere skal samle alle dine bilag sammen sidst på måneden for at bogføre dem.

 

Hvilken computer kræver det?

Der stilles lave krav til computerkraften. Processor: 1,5 GHz. Hukommelse: 4 GB

Bærbar eller stationær. Mac eller Windows.

Bruger du Gold/Premium anbefaler vi to skærme.

 

Hvilket internet kræver det?

- Basic: intet krav til internet

- Gold + Premium: 4 mbit internetforbindelse

 

Jeg er ikke god til IT - er Velas Summax noget for mig?

Der er altid en løsning, der passer netop til dig. I Velas Summax Basis-pakken behøver du ikke ændre noget som helst, og du fortsætter, som du altid har gjort. 

 

Virker det til MAC/Apple computer?

Ja, det virker også til både iPad, iMac og MacBook.

 

Hvordan kommer jeg i gang med Velas Summax?

Kontakt en Velas Summaxkonsulent på telefon 2221 9405 og få en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Du kan også få vejledning af din Velas-rådgiver.

 

Er der noget jeg skal være opmærksom på?

Din virksomhed skal have et dansk CVR-nr.

 

Hvordan får jeg ny viden om Velas Summax?

Vi holder løbende møder og uddanner dig i brugen af systemet. Derudover har vi også en Velas Summax-side på Facebook. Se den her.