×

Med Velas’ nye app til velas summax har det aldrig været nemmere at håndtere bilag.

Tag et billede af dit bilag, tilføj en kommentar og så tryk godkend - herefter uploades bilaget automatisk til dit velas summax e-arkiv.

Det betyder, at du ikke længere skal bekymre dig om papirfakturaer eller kvitteringer, som bliver væk eller bliver ulæselige. Du vil nemt kunne søge det frem igen i dit Velas Summax e-arkiv.

 

Intelligent scanning

Velas har også fået koblet en intelligent scanner til summax, der gør, at den løbende bliver bedre til at aflæse betalingsdato og betalingsbeløb.

Hvis et bilag har forkert beløb eller dato, kan vi fortælle scanneren, hvor den kan finde det rigtige beløb og dato. Dermed øges sandsynligheden for, at scanneren får det rigtigt næste gang.

En anden bonus ved den nye intelligente scanner er, at den også forsøger at sætte leverandørs navn i afsenderinfo. Det giver et bedre overblik over bilag i e-arkivet.

 

Sådan finder du app'en

Du finder app’en ved at søge på ”Velas Summax” i App Store eller Google Play.

Adgangskoden, du skal bruge, for at app’en uploader bilagene til dit e-arkiv, får du ved at kontakte Velas Summax. Vores supportere vil også kunne fortælle dig, hvordan du får dine bilag igennem den nye intelligente scanner, inden de havner i dit Velas Summax e-arkiv, og en masse andet.

 

Velas Summax telefon: 8728 2601.

 

Bruger du E-faktura, kan du med fordel udvide til Nemfaktura Plus. Købsfakturaer, kreditnotaer og boner konverteres nemt til en E-faktura og du kan splitte fakturaen op, hvis du ønsker det. Det originale bilag er altid vedhæftet, så du altid har adgang til det, og bilagene bogføres på fakturadatoen.

 

Med Nemfaktura Plus får du:

  • Mulighed for at bogføre og betale i én arbejdsgang
  • Et enkelt, samlet og altid opdateret betalingsoverblik
  • Advarsel fra systemet, så du ikke overskrider betalingsfrist for dine regninger
  • Konvertering af pdf-faktura til e-bilag
  • Nemfaktura Plus afregnes med 5 kr. / bilag.