×

Summax webinar


Bogfør, betal og færdig!

Bliv digital med din bank og få straksbogført dine bilag i Summax

Til vores summax webinar i oktober vil du blive meget klogere på e-fakturaer – også kaldet EAN fakturaer. Webinaret er både for dig, der allerede bruger e-faktura, men også hvis du ønsker at få et indblik i, hvad du kan få ud af dette modul.

Vi gennemgår bl.a.

  • Hvad er en e-faktura?
  • Hvordan modtages e-faktura?
  • Hvordan behandles e-faktura i Summax?

For de fleste e-fakturaer kræver det ikke megen behandling andet end at betale og godkende. I dag kan man med alle banker aktivere en betalingsaftale i Summax – det betyder, at betalingen også er klaret med et klik.

Det behøver ikke at være svært at komme i gang med at modtage de første e-fakturaer, og man kan som udgangspunkt gøre det uden at skulle i kontakt med sine leverandører. Hos Velas kan du nemlig modtage de fleste digitale fakturaer som e-faktura, når du sender dem til Summax. Dermed kan du drage fordel af den automatiske bogføring og betaling i ét klik fra hvilken som helst leverandør. Man kan selvfølgelig også gå til sine leverandører og bede dem sende deres faktura som e-faktura. De lander dermed direkte i Summax til nem betaling og straksbogføring.

Praktisk information:

Webinaret foregår i Microsoft Teams. Når du har tilmeldt dig på vores hjemmeside, vil du modtage et link pr. mail, som du kan tilgå fra din computer. Undervejs vil du have mulighed for at stille spørgsmål.

Vi sender dig også en påmindelse med linket før mødet. 

 

Praktisk information

Dato:

Klokken:

Sted:

28. oktober

15:00-15:30

Digitalt møde

Tilmeldingsfrist:

28. oktober 2020

Varighed:

30 minutter

Pris:

Gratis

Kontaktperson

Peter J Norrild
Digitaliseringskonsulent
Mobil: 23847912
E-mail: pjn@velas.dk