×

Plantetræf 2020


Velas Plantetræf 2020

Forsøgsmarken står rigtigt flot i år og vores medarbejdere er i fuld gang med at udføre parcelbehandlinger, så det hele står klar til dette års Plantetræf.

Vi har glædet os til at byde jer velkommen til Plantetræf 2020 i et helt år, men grundet Covid-19 situationen, er vi nødsaget til at ændre strukturen for, hvordan vi normalt afvikler Plantetræf.

Hvordan afvikles Plantetræf?

Vores landmands ERFA-grupper vil først og fremmest blive inviteret til et bestemt tidspunkt. Den enkelte ERFA-gruppe sendes på en guidet tur gennem de forskellige poster og forsøgsmarker. De landmænd som ikke er med i en ERFA-gruppe, men som gerne vil deltage, kan tilmelde sig til planteavlssekretær, Lisbet Olesen, forudsat at der er ledige pladser udover de pladser ERFA-grupperne optager.

På den måde kan vi efterleve retningslinjerne, der er gældende, når Plantetræf 2020 afvikles, uden at snyde jer for et af årets største planteevents.

Det er vigtigt at tilmelde:

Vi håber på jeres forståelse, og at I vil bakke op om den nødvendige strukturændring for Plantetræf 2020. Samtidig opfordrer vi alle, der ikke er med i en ERFA-gruppe, til ikke at tøve med at tilmelde jer – vi vil gøre vores ypperste for at finde plads til alle.

Vi vil løbende opdatere hjemmesiden for informationer, program mm.        

Praktisk information

Dato:

Klokken:

Sted:

24. juni 2020

Labing Møllevej, 8462 Harlev

Varighed:

6 timer

Pris:

GRATIS

Kontaktperson

Lisbet Olesen
Sekretær
Tlf: 76587461
Mobil: 20334811
E-mail: lio@velas.dk

Vi gør opmærksom på, at der til dette arrangement kan blive taget billeder til brug i trykt og digital markedsføring. For yderligere information læs mere om vores persondatapolitik her.