×

Onlinekursus i FarmTracking


Digitalt kursus i FarmTracking

I samarbejde med SEGES afholdes digitalt kursus i FarmTracking. Carl Aggerbo, salgskonsulent hos SEGES, vil stå for webinaret. 
 
Kurset henvender sig til dig, der ikke er helt fortrolig med alle funktionerne i FarmTracking endnu. Du er også meget velkommen, hvis du stort set ikke har brugt dit FarmTracking-program endnu, eller er helt ny. Så hjælper vi dig godt i gang. 
 
På kurset får vi fulgt op på registreringerne i 2021 og målet er, at du efter kurset kender programmet så godt, at du hurtigt kan lave sprøjtejournalen for 2022 færdig. Så kan forbruget indberettes, og du er klar til en evt. kontrol, hvor du har alt vedr. sprøjtning samlet ét sted.
 

Praktisk information:

Webinaret foregår live i MicrosoftTeams. Op til webinaret vil du modtage et link pr. mail til webinaret.
 
Der er et maks på 20 deltagere pr. kusus, for at sikre at alle får den nødvendige hjælp. Vi forbeholder os derfor retten til at regulere holdene herefter.
 

Download FarmTracking-appen:

Download gerne FarmTracking-appen før webinaret. Appen findes i to versioner til både Android og iPhone i Google Play og App Store.

Free (gratis)

Med Farm Tracking Free kan du på baggrund af data i markplanen modtage notifikationer om relevante regler på din bedrift. Du får mulighed for at oprette ”hotspots” på elektroniske markkort på bedriften, som kan ses i Mark Online, så du og din konsulent får det perfekte overblik.
 

Basic (abonnement)

Med Farm Tracking Basic kan du desuden registrere alle behandlinger i marken. Via GPS funktionen i din telefon udvælges den mark, du befinder dig på, så du hurtigt kan få overblik over behandlinger (bl.a. planteværn) eller foretage nye registreringer.
 
 
 
Download

Hent Invitationen her

Praktisk information

Dato:

Klokken:

Sted:

28. januar

09.00-11.00

Online

Tilmeldingsfrist:

To dage før arrangementet

Varighed:

2 timer

Pris:

Gratis

Kontaktperson

Rasmus Jensen
Planteavlskonsulent
Mobil: 20999051
E-mail: rje@velas.dk