×

Økologifagligt netværk


Økologifagligt netværk på Sjælland


Det økologifaglige netværk på Sjælland fortsætter i 2023. Gennem viden og faglig sparring udfordrer og inspirerer vi hinanden i gruppen og udvikler på den spændende forretning på de forskellige bedrifter.
 

 

Torsdag d. 15. juni - Højbakkegård i Taastrup
Forskningsprojekter | Udvikling | Nytænkning

Det tredje møde finder sted i juni på Højbakkegård, som er Københavns Universitets forsøgsgård. Her har vi fået lov at blive præsenteret for nogle af de forskellige forskningsprojekter, der arbejdes med - og som vi ofte præsenteres for på eksempelvis Økologikongressen eller Plantekongres. Vi skal se på rodudvikling i græs og kornafgrøder, udvikling af bælgsædsarter og sorter til konsum, de langvarige gødskningsforsøg samt ukrudtsbekæmpelse med laser!

 

Tilmelding:

Kontakt Økologirådgiver ved Velas Økologi, Mia Worsøe Hansen, på:

Mobil: 2519 5527
Email: miwh@velas.dk
 

Om Økologifagligt netværk:

Formålet med netværket er at samle sjællandske økologer i et forum, hvor vi kombinerer viden og rådgivning, og hvor der samtidig er plads til faglig sparring og deltagernes input, erfaringer og inspiration.
Møderne vil være en kombination af markvandring og faglige oplæg og opdateringer fra relevante eksterne indlægsholdere og økologikonsulenter.

Vi glæder os til at se dig!

Praktisk information

Dato:

Klokken:

Sted:

15. juni

10.00-14.00

hos Højbakkegård, Højbakkegårds Allé 30, 2630 Taastrup

Varighed:

4 timer. Møderne er inkl. frokost

Pris:

Der betales pr. gang man deltager

Kontaktperson

Mia Worsøe Hansen
Økologirådgiver
Mobil: 25195527
E-mail: miwh@velas.dk