Forside / Jobopslag / Virksomhedsrådgivere

Virksomhedsrådgivere

Vi søger to handlekraftige og engagerede Virksomhedsrådgivere

Til vores afdelinger i Søften og Viborg søger vi to handlekraftige og engagerede Virksomhedsrådgivere, der brænder for både rådgivning og mennesker

Kundens fortrukne og betroede Virksomhedsrådgiver

Velas er en af Danmarks største rådgivningsvirksomheder med speciale indenfor landbrug. Vi er i dag 430 medarbejdere på syv lokationer i Jylland og på Fyn. Til vores afdelinger i Søften og Viborg søger vi to handlekraftige og engagerede Virksomhedsrådgivere, der brænder for både rådgivning og mennesker. Du vil få ansvaret for egen kundeportefølje af svine- eller kvæg producenter, som efterspørger højt kvalificeret økonomisk rådgivning på et strategisk og taktisk niveau.

Om stillingen

Du skal være med til at gøre en forskel for vores større landbrugskunder, og fungere som deres betroede rådgiver. Du skal have energi og handlekraft til at hjælpe med at udvikle de større landbrugskunders forretning.

Vi tilbyder en udfordrende og interessant stilling i en topmoderne rådgivningsvirksomhed med fagligt dygtige kollegaer i et udviklende arbejdsmiljø. Du vil opleve en afvekslende hverdag, hvor dine kompetencer vil blive sat i spil overfor nogle dygtige, men også krævende kunder. Der vil være en stor grad af selvstændighed i stillingen.

Om dig

  • Som person er du tillidsvækkende, lydhør og en stærk kommunikator, der formidler dine budskaber klart og tydeligt.

  • Din evne til forretningsforståelse er veldokumenteret. Du tænker kommercielt og har en åben tilgang til dine kunder, hvor du drives af at finde og gennemføre løsninger, der skaber resultater hos kunden.

  • Du nyder at arbejde kundeorienteret, og du sætter en ære i at tage ansvar for kunden og følge opgaverne til dørs.

  • Dine kunder vil udfordre dig fagligt og personligt, og du skal derfor have praktisk erfaring med rådgivning f.eks. fra den finansielle sektor, landbrugsrådgivningen eller andet lignende.

  • Du er bekendt med de udfordringer den enkelte landmand møder i sin hverdag, og har indsigt i erhvervets markedstendenser og lovgivningsmæssige forhold.

  • Du skal kunne indgå i et fælles arbejdsmiljø med kollegaer, hvor samskabelse vægtes højt til gavn for vores kunder og arbejdsfællesmiljø.

Det kan vi tilbyde dig

Vi tilbyder dig en attraktiv arbejdsplads med en sund work-life balance, mulighed for meget indflydelse og stort ansvar samt fleksibilitet i din hverdag. Vores arbejdsmiljø er præget af engagerede kolleger, der er drevet af at gøre en forskel for vores kunder.

Vi tilbyder desuden en god kantineordning og attraktive medarbejdergoder som for os er en naturlig del af arbejdslivet.

Vil du vide mere om stillingen eller Velas, er du meget velkommen til at kontakte Afdelingschef, Virksomhedsøkonomi Dennis Andreasen på tlf. 30432420.

Ansøgning
Søg stillingen og vedhæft ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis vil pga. GDPR ikke blive besvaret eller komme i betragtning. Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes kontinuerligt, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.

Om Velas

Velas er en dansk rådgivningsvirksomhed med afdelinger flere steder i Jylland samt centralt på Fyn og omliggende øer. Vi beskæftiger ca.430 medarbejdere med en bred faglighed og rådgiver indenfor økonomi, planter og miljø, husdyr, ejendom, løn og HR, ledelse m.fl. Vi varetager opgaver i hele spektret fra service til specialrådgivning. Vores kundesegment rummer alle typer af virksomheder med et særligt fokus på landbrugssegmentet.

Du kan læse mere om os på www.velas.dk

Se en video om hvordan det er at være ansat i Velas

Praktisk information
Fagområde:

Virksomhedsøkonomi

Sted:

Søften/Viborg

Ansøgningsfrist:

Løbende

Kontaktperson
Dennis Andreasen
Afdelingschef, Virksomhedsøkonomi
63407273
3043 2420