Forside / Jobopslag / Revisorassistent, selskabsregnskaber

Revisorassistent, selskabsregnskaber

Revisorassistent med speciale i selskabsregnskaber

Da vi oplever kundetilgang og vækster i vores opgaveportefølje har vi brug for din hjælp! Vi søger en kompetent og fagligt engageret revisorassistent, der har erfaring med at udarbejde selskabsregnskaber. Så grib chancen og blive en del af en virksomhed i vækst. Geografisk er vi fleksible, og har mulighed for at tilbyde ansættelse på et af vores fire store kontorer beliggende i henh. Vissenbjerg, Horsens, Århus eller Viborg.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder i stillingen

Du vil få opgaveansvar for din egen kundeportefølje. Dine opgaver vil omfatte udarbejdelse og opstilling af selskabsregnskaber, controlleropgaver, momsopgørelse mv. Du vil i det daglige arbejde tæt sammen med den respektive kundes revisor om løsningen af opgaverne. Hertil kommer en løbende dialog med kunderne bl.a. i forhold til at udvikle regnskabsopgaven med et stigende fokus på anvendelse af diverse digitale værktøjer. Vores værktøjskasse består i dag primært af systemerne Ø90, Wolters Klüver, Summax og Intercount. Vi ser meget gerne, at du har erfaring med Wolters Klüver.

Vi forventer, at du

  • er fagligt velfunderet og har minimum et par års erfaring som revisorassistent fra revisions- eller rådgivningsbranchen.
  • har flair for kundekontakt, og brænder for at arbejde kundeorienteret
  • har en teoretisk viden om selskaber f.eks. i kraft af en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.aud, HD eller lign.
  • trives med at arbejde i teams med en bred, tværfaglig samarbejdsflade, hvor faglig sparring og fleksibilitet er en naturlig del af hverdagen

Personprofil

Du arbejder struktureret og forstår at prioritere og planlægge dine opgaver. Du er vant til en professionel håndtering af deadlines, hvor du har flere bolde i luften ad gangen – uden at miste overblikket. Du er naturligt opfølgende på aftaler med både kunder, samarbejdspartnere og kollegaer, og følger opgaven helt til dørs.

Dit faglige engagement er stort, og du deler gerne viden med dine kollegaer, ligesom du søger den faglige sparring, når du finder det hensigtsmæssigt for løsningen af opgaven. Som person er du i besiddelse af et godt humør og et positivt sind, der trives med de løbende udfordringer, du møder.

Vi tilbyder

En stor grad af selvstændighed, hvor du har meget indflydelse på, hvordan du går til opgaverne og lægger dine timer. Vores arbejdsvilkår er præget af fleksibilitet og frihed under ansvar i et uhøjtideligt miljø. Du er således direkte involveret i planlægning og omfang af dit merarbejde i sæsonen.

Vores arbejdsmiljø er professionelt og præget af engagerede kolleger, der er drevet af at gøre en forskel for vores kunder. Vi har et stærkt kollegialt fællesskab, hvor en uhøjtidelig omgangstone er dagligdagen. Vi vægter det faglige niveau og prioriterer efteruddannelse højt – og forventer det samme af vores kollegaer.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, gode udviklingsmuligheder ligesom den daglige trivsel i jobbet ligger os meget på sinde.

Ansøgning
Søg stillingen og vedhæft CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis vil, grundet GDPR, ikke blive besvaret eller komme i betragtning. Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes kontinuerligt, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.

Vil du vide mere om stillingen eller virksomheden, er du velkommen til at kontakte Marianne Lærke Simonsen på tlf.: 20158105.

Om os

Velas er en dansk rådgivningsvirksomhed med afdelinger flere steder i Jylland samt centralt på Fyn og omliggende øer. Vi beskæftiger ca. 430 medarbejdere med en bred faglighed og rådgiver indenfor økonomi, planteavl, miljø, klima, husdyr, ejendom, løn og HR, ledelse, energi m.fl. Vi varetager opgaver i hele spektret fra service til specialrådgivning. Vores kundesegment rummer primært landbrugsvirksomheder.

Se en video om hvordan det er at være ansat i Velas

Praktisk information
Fagområde:

Økonomi

Sted:

Jylland/Fyn

Ansøgningsfrist:

Løbende

Kontaktperson
Marianne Lerche-Simonsen
Afdelingschef, Nem regnskab
63407249
2015 8105