Forside / Jobopslag / Praktikant – Finansbachelor

Praktikant – Finansbachelor

Praktikant – Finansbachelor

Vil du med på en rejse rundt i vores økonomiafdelinger? Bliv praktikant med efterfølgende mulighed for studiejob og trainee-ansættelse

Er du nysgerrig på de mange forskellige muligheder inden for revision, regnskab og rådgivning? Ønsker du at supplere din uddannelse med praktisk erfaring inden for et bredt økonomisk felt? Så glæder vi os til at læse din ansøgning til vores stilling som praktikant hos os.

Hvem er vi?
Vi er en dansk rådgivningsvirksomhed med afdelinger flere steder i Jylland samt centralt på Fyn og omliggende øer. Vi beskæftiger ca. 430 medarbejdere med en bred faglighed og rådgiver inden for økonomi, planteavl, miljø, klima, husdyr, ejendom, løn og HR, ledelse, energi m.fl. Vi varetager opgaver i hele spektret fra service til specialrådgivning. Vores kundesegment rummer primært landbrugsvirksomheder.

Hvad byder rejsen på?

Som praktikant hos os, kan du se frem til at blive en del af et struktureret og lærerigt forløb. Du vil fra dag et få tildelt en mentor og blive præsenteret for en praktikplan, som skal sikre, at du får en grundig indsigt i vores forskellige økonomiafdelinger, der spænder bredt fra revision, regnskab og rådgivning. I løbet af din praktikperiode vil du, sammen med de andre tre praktikanter, besøge vores forskellige afdelinger, modtage undervisning af vores dygtige specialister og rådgivere. Ved siden af dine forskelligartede opgaver vil du dermed få bygget ovenpå dine faglige kompetencer fra din uddannelse. Du får efterfølgende mulighed for at spore dig ind på, hvilken type opgaver, du brænder mest for.

Det er vigtigt for os, at du får konkret erfaring under dit praktikforløb, og at du oplever, at dit arbejde kan hjælpe dine kolleger i deres daglige arbejde. Du kan derfor forvente, at du bl.a. kommer til at arbejde med:

  • Bogføring, afstemning og momsafregning
  • Udarbejdelse af regnskaber
  • Økonomistyring
  • Budgetter
  • Rådgivning og kundekontakt

Vi tilbyder en lærerig rejse med et godt arbejdsmiljø

I praktikperioden får du en smagsprøve på, hvad det vil sige at være ansat hos Velas. Vi tilbyder lækker morgenmad og frokostbuffet hver dag (og til dem der ikke kan undvære kaffe, så har vi selvfølgelig også kaffemaskiner med alt fra cafe latte og cappuccino til kakao). Derudover vil du og de andre praktikanter blive inviteret til diverse sociale arrangementer, fællesfrokoster og events.

Hvad sker der efter praktikforløbet?

Efter endt praktikforløb vil der være mulighed for, ved det rette match fra begge parter, at blive ansat i et traineeforløb, hvor der formentlig efterfølgende vil være mulighed for fastansættelse.

Hvem er du?

  • Du er i gang med en uddannelse som finansbachelor, hvor din praktikperiode er placeret i efteråret 2024
  • Du er ambitiøs og nysgerrig
  • Du har lyst til at prøve kræfter med en bred vifte inden for økonomiske problemstillinger
  • Du er en teamplayer, der trives med at arbejde som en del af et team

Lyder det som noget for dig?

Kan du se dig selv hos os, og lyder det som en rejse, du gerne vil med på?

Så søg stillingen og vedhæft din ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis vil, grundet GDPR ikke blive besvaret eller komme i betragtning. Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes kontinuerligt, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte HR-chef, Anette Greve, tlf. 23615988.

 

 

Praktisk information
Fagområde:

Økonomi

Sted:

Jylland/Fyn

Ansøgningsfrist:

Løbende

Kontaktperson
Anette Greve Christensen
Direktør, HR
2361 5988