Forside / Jobopslag / Bæredygtighedsrådgiver

Bæredygtighedsrådgiver

Bæredygtighedsrådgiver

Vil du være med til at sætte dit fingeraftryk på landbrugets arbejde med bæredygtighed og arbejde dig dybere ned i klimareduktion og ESG-rapportering? Og vil du arbejde tværfagligt sammen med kollegaer, der har en faglighed, der også er relateret til bæredygtighed (biodiversitet, klima, plantebaserede fødevarer, cirkulær økonomi osv.), så er dette måske jobbet for dig?

Som mange andre har vi stort fokus på den grønne omstilling i landbruget. Derfor sætter vi nu yderligere fokus på bæredygtighedsområdet og søger en bæredygtighedsrådgiver, der vil være med til at udvikle, formidle og rådgive på området.

Om jobbet

Som bæredygtighedsrådgiver bliver du en del af en afdeling, der er i fuld gang med at udvikle bæredygtighedsområdet, og som har fokus på de tendenser og krav, som vores omverden stiller til landbruget. Vores mål er at støtte vores kunder inden for bæredygtig udvikling og inddrage vores rådgivning i deres bæredygtighedsstrategi og -rapportering, så de i sidste ende har optimalt styr på deres bæredygtighedsindsats og herigennem sikrer dem selv en sund og rentabel forretning.

Afdelingen består af specialister inden for klima, bæredygtighed og ESG-rapportering. Afdelingen har produktansvar for klima- og bæredygtighedsrådgivningen og arbejder i høj grad tværfagligt sammen med resten af organisationen.

Personlige og faglige egenskaber

Vi søger en medarbejder, der er klar til at rådgive i området og har erfaring inden for projektorienteret rådgivning. Du er åben for at arbejde med nye teknologier og herigennem udvikle og udfordre din egen faglighed.

Du har lyst til at udvikle et voksende område om bæredygtighed, har mod, lyst og vilje til at gå forrest med den grønne omstilling og teste og udforske nye områder sammen med vores kunder og kollegaer.

For at blive en succes i stillingen forestiller vi os, at du bl.a.:

  • Har erfaring med rådgivning inden for bæredygtighed og især klima og ESG-rapportering
  • Har et kommercielt mindset og har fokus på udvikling, omsætning og levering til tiden
  • Er selvkørende og kan motivere dig selv
  • Har gennemslagskraft, et højt drive og selvstændigt kan få tingene til at ske
  • Har lyst til at udvikle markedet for klima og ESG-rapportering
  • Vil gerne kundedialogen, rådgivning og kontakt til kunder
  • Er vant til at begå dig i større organisationer

Du har måske en plante- eller miljømæssig baggrund samt erfaring med rådgivning inden for landbruget. Gerne erfaring inden for klimaområdet.

Vi tilbyder

Et professionelt miljø i rivende udvikling, hvor kravene til faglighed og kommerciel forståelse er store. Du får sammen med det øvrige team en central rolle i at få bæredygtighed til at vokse i både Velas og hos vores kunder, så jobbet vil være både udfordrende og udviklende. Vores kultur er uhøjtidelig med et stærkt professionelt arbejdsmiljø.

Attraktive goder i form af fleksible arbejdsvilkår, frihed under ansvar, relevant kompetenceudvikling, løn efter kvalifikationer, et stærkt kollegialt fællesskab med en uformel omgangstone, kantineordning, diverse sundhedsforsikringer, massageordning samt en moderne indrettet arbejdsplads mv.

Afdelingen har kontor i Søften, men arbejdssted i Horsens eller Viborg kan også være en mulighed.

Ansøgning

Søg stillingen og vedhæft CV, evt. ansøgning samt relevante bilag ved at klikke på “Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis vil, grundet GDPR, ikke blive besvaret eller komme i betragtning.

Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes kontinuerligt, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte bæredygtighedschef Anne Freund Grøfthauge på tlf. 2518 5684.

Om Velas

Velas er en dansk rådgivningsvirksomhed med afdelinger flere steder i Jylland samt centralt på Fyn og omliggende øer. Vi beskæftiger ca. 430 medarbejdere med en bred faglighed og rådgiver inden for økonomi, planteavl, miljø, klima, husdyr, ejendom, løn og HR, ledelse, energi m.fl. Vi varetager opgaver i hele spektret fra service til specialrådgivning. Vores kundesegment rummer primært landbrugsvirksomheder.

Du kan læse mere om os på www.velas.dk. Se en video om hvordan det er at være ansat i Velas.

Se en video om hvordan det er at være ansat i Velas

Praktisk information
Fagområde:

Klima og Bæredygtighed

Sted:

Søften

Ansøgningsfrist:

Løbende

Kontaktperson
Anne Freund Grøftehauge
Afdelingschef, Energi, klima og bæredygtighed
2518 5684