Forside / Jobopslag / Afdelingschef Økonomi

Afdelingschef Økonomi

 
Er du lederen der kan flytte specialister og resultater?

Bliver du tændt, når snakken handler om ledelse og udvikling af mennesker? Så har vi måske dit næste lederjob. Vi kan tilbyde en stilling, hvor du i høj grad er med til at drive udviklingen ikke kun i din egen afdeling, men i hele Velas og sammen med den øvrige ledergruppe.

Om jobbet

Som afdelingschef i en af vores økonomiafdelinger får du det ledelses- og opgavemæssige ansvar for en gruppe videnstunge og specialiserede medarbejdere, der arbejder med en bred vifte af virksomhedsøkonomiske og regnskabsfaglige områder. Målgruppen er vores mange landbrugskunder. Vi anvender og udvikler i høj grad digitalisering og automatisering, og vores mål er at gøre det nemt for vores kunder, samtidig med at vi bibeholder en høj faglig kvalitet. Medarbejderskaren spænder bredt aldersmæssigt, og der er derfor både meget erfaring og nye input at hente.

Personlige og faglige egenskaber

Vi søger en afdelingschef der har erfaring med og fokus på ledelse og forandringsprocesser, og som også har en grundlæggende forståelse for økonomi uden at være specialist. Først og fremmest brænder du for din lederrolle, og for at motivere og udvikle både dine nye og dine mere erfarne medarbejdere.

Som leder er du nærværende og synlig. Du har fokus på at coache og sparre med dine medarbejdere i hverdagen, så vi bruger hinandens styrker til at skabe succes – internt som eksternt. Dine kommunikative evner er veludviklede, og du forstår både at lytte og formidle til større forsamlinger og på individniveau.

 

Anette Greve Christensen,
HR Chef og Maja Gaunholm, HR konsulent.

Vil du med på en transformationsrejse i
Velas´ fremtidige organisation, hvor du virkelig kan flytte forretningen og gøre en forskel?

Er du klar til et udfordrende og spændende job?
Søg stillingen og vedhæft cv og relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor

Du har generelt en positiv indstilling og har konstant fokus på ledelse og forandringsprocesser – herunder at udvikle dine medarbejdere. Du har drivet til at sørge for, at dit team kommer i mål til tiden i en forandringspræget hverdag, hvor der også er fokus på medarbejdertrivsel, produktivitet og forretningsudvikling. Du er desuden kundeorienteret og har en tydelig kommerciel indgangsvinkel til vores forretning.

Vi tilbyder

Vi garanterer en udfordrende og interessant stilling i en velfungerende og dynamisk vidensvirksomhed, der er førende inden for sit felt. Vores kultur er uhøjtidelig med et stærkt professionelt arbejdsmiljø, hvor kravene til faglighed er store. Du får gode muligheder for at udvikle dig både personligt og ledelsesfagligt i denne stilling.

Attraktive goder i form af fleksible arbejdsvilkår, frihed under ansvar, relevant kompetenceudvikling, løn efter kvalifikationer, et stærkt kollegialt fællesskab med en uformel omgangstone, kantineordning, diverse sundhedsforsikringer, massageordning samt en moderne indrettet arbejdsplads mv.

Ansøgning

Er du klar til et udfordrende og spændende job? Søg stillingen og vedhæft CV samt relevante bilag og evt. ansøgning ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis vil, på grund af GDPR, ikke blive besvaret eller komme i betragtning.

Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes kontinuerligt, hvorfor vi ikke har nogen ansøgningsfrist på stillingen.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte HR konsulent Maja Gaunholm på tlf. 2519 6758eller HR-chef Anette Greve Christensen tlf. 2361 5988.

Om Velas

Velas er en dansk rådgivningsvirksomhed med afdelinger flere steder i Jylland samt centralt på Fyn og omliggende øer. Vi beskæftiger ca.430 medarbejdere med en bred faglighed og rådgiver indenfor økonomi, planter og miljø, husdyr, ejendom, løn og HR, ledelse m.fl. Vi varetager opgaver i hele spektret fra service til specialrådgivning. Vores kundesegment rummer alle typer af virksomheder med et særligt fokus på landbrugssegmentet.

Du kan læse mere om os på www.velas.dk


Praktisk information
Fagområde:

Ledelse

Sted:

Jylland/Fyn

Ansøgningsfrist:

Løbende