×

Få overblik over kemien

For at undgå fejl og bøder er det en god idé at få et overblik over midlerne i dit kemikalierum. Det kan blive dyrt, hvis kontrollen finder afmeldte midler eller produkter der har overskredet sidste dato for anvendelse.
Vores konsulenter tilbyder at foretage en gennemgang af kemikalierummet så du får et overblik over indholdet, gode råd til at oprette systemer for opbevaring og krav til indretningen af kemikalielageret.

 

Et godt arbejdsmiljø

Lad vores konsulenter gennemgå din bedrift med fokus på arbejdsmiljø – både det fysiske og psykiske. Vi vurderer sikkerheden på bedriften både i forbindelse med påbud fra Arbejdstilsynet og inden et eventuelt kontrolbesøg.
Arbejdspladsvurdering (APV) er lovkrav på bedrifter med ansatte (også deltidsansatte) udover familien. Vi kan hjælpe dig med at udarbejde APV.

Vi kan hjælpe i forbindelse med påbud og sur smiley fra Arbejdstilsynet og vi kan tilbyde en gennemgang af bedriften, med fokus på sikkerhed og orden på papirerne.

 

Sprøjtejournal

Du kan undgå store bøder ved at ajourføre din sprøjtejournal rettidigt.

Selvom du foretager den årlige indberetning af planteværn skal du stadig huske at ajourføre din sprøjtejournal. Det skal ske indenfor 7 dage efter de enkelte behandlinger er foretaget. Det kan ske enten elektronisk med f.eks. MarkOnline, Farmtracking eller på papir. Vores konsulenter kan hjælpe dig med at overholde kravene.

-Kontakt os, hvis du vil vide mere