×

Vi har gode erfaringer med at lave regnskaber før regnskabsåret er gået

Vi har kunder fra alle driftsgrene, der efterspørger tidligt regnskab, fordi det giver en lang række fordele. Det giver mulighed for at disponere på et tidligere tidspunkt og kan blandt andet være udgangspunkt for at træffe de rigtige beslutninger i forhold til, hvad der skal sættes på pensionsopsparingen, om investeringer eventuelt skal fremrykkes, og at foretage de rigtige valg i forhold til skattebetalinger.

Særligt planteavlere kan med fordel vælge at få lavet et tidligt regnskab. Så snart maskinerne er kørt i maskinhuset, er der basis for at få et overblik over ens årsresultat.
For mange dyrehold er der også behov for et tidligt overblik og vi oplever kun positive reaktioner fra de kunder, der får lavet deres regnskab allerede i slut-november eller starten af december.

Point i banken

Med et tidligt regnskab har du meget bedre forudsætninger for at lave budgettet. Det signalerer, at man er på forkant og det kan skabe ro i forhold til banken og kreditforeningen.

Hvis du vil vide mere om fordelene ved at lave dit tidlige regnskab, kan du udfylde formularen herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

 

Herunder finder du link til en artikel, hvor en af vores gode kunder beskriver fordelene ved det tidlige regnskab og den forskel det har gjort for ham.

God læselyst