×

Et økologisk omlægningsTjek er ganske gratis for dig

Det er et tilbud til konventionelle landmænd og lodsejere, som ønsker mest mulig indsigt og overblik, i processen med at omlægge til økologi. Projektet er finansieret af Fonden for økologisk landbrug,

Velas har i mere end 25 år haft fokus på økologi og har gennemført flere hundrede gratis omlægningstjek. Kontakt os og lad os tale mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt

 

Økologi kan både være båret af holdning eller forretning, men omlægning til økologi er ofte også et fornuftigt svar på mange udfordringer: Boringsnære beskyttelsesområder, indvindingsområder til drikkevandsboringer og andet.

I Velas har vores omlægningstjek meget høj succesrate, målt på hvor mange, der efterfølgende lægger om til økologisk jordbrug.

Vi kender landmændene og den økonomiske og politiske virkelighed, de skal agere i. Vi er hurtige til at sætte os ind i den eksisterende produktion og økonomi. Vi afdækker potentialet og sammensætter et omlægningsforløb skræddersyet til den enkelte bedrift. Vi sikrer et grundigt overblik, så alle faktorer er med, når der skal træffes en beslutning.

Til allerede etablerede økologer, der ønsker nye øjne på sit økologiske landbrug, kan vi tilbyde et gratis udviklingsTjek. Det kan du læse mere om her.