×

Essentielt for din rådgivning

Når konsulenten har set din bedrift - markbrug som husdyr, har vedkommende et langt bedre udgangspunkt for at yde en optimal rådgivning. Bedriftsbesøg gør helt enkelt din rådgivning bedre, fordi vores forudsætninger bliver dybere funderet. Når du viser din bedrift frem, får vi samtidig en fornemmelse af, hvem du er som landmand, og ved derfor også i langt højere grad, hvordan vi skal målrette din rådgivning.

Få lavet en plan for dine markbesøg

Vi kan se, at markbesøg flytter udbytterne i markerne. Det er en kombination af, at man bliver fastholdt på sin strategi, får et fagligt skub fremad, og problemer opdages, mens der kan gøres
noget ved dem. Ved at lave en plan for markbesøg ved du, at vi har reserveret plads i kalenderen til at besøge dig og sætte fokus på strategi og prioritering af opgaverne.

Udfyld kontaktformularen nederst hvis du vil vide mere om markbesøg, så kontakter vi dig.

Har du overvejet følgende…?

Når konsulenten ser bedriften, dukker der mange ting op, som ellers er svære at finde frem til. Et før høstbesøg er essentielt, fordi det bliver tydeligere, om der er problemer i forbindelse med den vækstsæson som har været, og derved hvorvidt der er behov for at ændre strategien for eksempelvis ukrudtsbekæmpelse. Et bedrifts- og markbesøg kan også klargøre, hvor stort behovet er for at ændre strategien ved efterafgrøder, og om der skal skrues op eller ned for andelen af henholdsvis vintersæd og vårsæd.

Er du interesseret i udvikling?

Hvis du kan nikke til ovenstående spørgsmål, er første skridt et bedrifts- og markbesøg. Det er en god investering for din virksomhed, fordi det øger værdien på den lange bane. Vores mål er at skabe et godt fundament for en langvarig rådgivning, og derfor er tiden givet godt ud helt fra starten.