×

Lovkrav til IE-brug

Med Velas Miljøledelse får du hjælp til planlægning af din indsats på miljøområdet. Vi hjælper dig med at udfylde de lovpligtige skemaer og sørger for at indsende din dokumentation til kommunen, så du overholder de gældende tidsfrister. Vi fastlægger dit miljømål og din strategi på et årligt møde. 

Hos Velas Husdyr hjælper vi dig hele vejen. Ved at følge vores miljøledelsessystem får du et overskueligt værktøj til dit miljøarbejde, med mulighed for at opnå både miljømæssige og driftsøkonomiske fordele. Vi hjælper dig nemt og enkelt med at overholde kravene til dokumentation for IE-husdyrbrug.

 

Bliv kontaktet

Brug denne kontaktformular, og vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Med Velas Miljøledelse får du det hele samlet i et dokument, så det er overskueligt og nemt at fremvise ved f.eks. miljøtilsyn.

 

Har du et IE-brug?

Hvis et husdyrbrug har flere end 750 årssøer, 2.000 stipladser til slagtesvin eller 40.000 stipladser til fjerkræ, så skal husdyrbruget leve op til Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens kap. 7 ”Særregler for IE-brug ” og derved opfylde lovkravet om et miljøledelsessystem.

Velas tilbyder et årligt abonnement på miljøledelse, som er en overskuelig løsning, der er let tilgængelig for både dig, din konsulent og kommunen.

 

Miljøledelse

Du kan læse mere om vores tilbud på Miljøledelse her